![]() ![]() |
| igniukas01 |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
man idomiausios simpsonu serijos dazniausiai buna kokio nors filmo/serijalo parodija, tad sioje temoje rasome zinomas parodijas simpsonuose ir kuri kurio sezono tai serija. -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
igniukas01, Visos serijos yra bent šiek tiek parodija, bet man mėgstamiausia yra The Devil Wears Nada, kuri parodijuoja filmą „Ir velnias dėvi Prada“ :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| modestonia |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
man tai geriausia buvo parodija filmo "vienas namuose" liza: teti kaip mes su bartu busim vieni namie? mums reikia aukles houmeris: tu ka nematei vienas namuose? * mano parasyti sakiniai gali siek tiek skirtis nuo sakiniu serijoje -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 09:02 |