![]() ![]() |
| fiJasko |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
Sveiki, man idomu ,ar noretum vaidinti Simpsonu filme? -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| B1G |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
fiJasko, Gal tu vapsce nupusai? Kaip zmogus tikras zmogus gali vaidinti piestame filme? |
| Ketvertukas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
B1G, Gali būti nupieštas, gali pats įgarsinti save, bet, aišku, nesuprantamai temos autorius parašė :) Nereikia iš karto "nupušinti" ar kas čia per žodis... :D -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| B1G |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
Ketvertukas, Na gal tu ir teisus, bet vistiek tema nerisli kaip girto kalba. |
| skorpio |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
paziurettau filma, o ne vaidintau Pirmiausia, tai ne "vaidintau", o "vaidinčiau", ir ne "paziurettau", o "pažiūrėčiau". Ką parašei supratau iš trečio karto, ir temoje logikos nėra. Kaip tu parašei mano temoje, taip ir aš tau parašysiu: nesamone tema Pranešimą redagavo skorpio - 2011 Rugpjūčio 7 16:35 -------------------- WTF |
| modestonia |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
ko jus is karto su juo negraziai elgiates? suprantu, tema kvaila. bet jis neseniai prisiregistravo ir dar yra neapsiprates siame forume. manau jis greitai apsipras siame forume ir prades kurti geras temas. skorpio, o del kalbos tai manau vietovej, kurioj jis gyvena yra taip kalbama. -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| skorpio |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
modestonia Tai kas, jeigu jis vienas supranta ką kalba. -------------------- WTF |
| fiJasko |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
jus tikrai ****** jai butu kuremas tikras filmas tikram gyvenime su panaseis aktoriais -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| B1G |
Pranešimas #9
|
fiJasko, tai tu temoje viska normaliai ir isdestik, nes taip kaip tu prasai tai patylesiu:D Reikejo temoj taip ir rasyt: jAi butu kurEmas tikras filmas tikram gyvenime su panasEIs aktoriais |
| fiJasko |
Pranešimas #10
|
B1G ačiū ,kad užstojai... -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| modestonia |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
fiJasko, na, manau nepavyktu sukurt simpsonu filmo realybeje. nebent butu kaip teletabiai - zmones su kostiumais beje, nesuprantu ka reiskia tavo parasas 50 pranešimų forume - Įvykdyta - kas ivykdyta? 100 pranešimų forume - Vykdoma - kas vykdoma? Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Rugpjūčio 10 20:29 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| igniukas01 |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
50 pradesimu parasyta 100 forumo pranesimu rasoma, as taip supratau -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| fiJasko |
Pranešimas #13
|
Ten parašyta mano misijos. -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| modestonia |
Pranešimas #14
|
fiJasko, geriau ka nors protingo parasyk. o misijas galvoj pasilik -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| fiJasko |
Pranešimas #15
|
Aš keist jau ruošiausi parašą -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| Ketvertukas |
Pranešimas #16
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
modestonia, fiJasko, igniukas01, Nerašom ne į temą!!! Ir nesipravardžiuojate!!! -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Ketvertukas |
Pranešimas #17
|
O jei į temą, tai labai norėčiau nusifilmuoti kokiam Simpsonų filme su tikrais aktoriais. Bet labiau už vaidinimą norėčiau įgarsinti save ar ką kitą Simpsonų filmuke :) :) :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| fiJasko |
Pranešimas #18
|
Gerai sugalvota Ketvertukas: Nerašom trumpų pranešimų!!! Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Rugpjūčio 14 21:56 -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| Ketvertukas |
Pranešimas #19
|
fiJasko, Kas gerai sugalvota? Čia ne sugalvota, čia - svajonė :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 08:56 |