![]() |
| fiJasko |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
Sveiki, as cia neradau temos Jusu anime TOP5! Tad sukuriau noriu paziuret kokie TOP5 anime jum labiausiai patinka! :) -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| Ketvertukas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
fiJasko, Aš nežiūriu anime filmukų, kažko neįdomūs -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| fiJasko |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
Mano anime TOP5: 1.DragonBallZ/GT 2.Simpsonai 3.Pietu paras 4.Futurama 5.Dante sekliai ir paslaptys -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| Ketvertukas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
fiJasko, Anime – iš Japonijos kilęs animacijos stilius su savita veikėjų ir aplinkos estetika. Simpsonai, Futurama ir kiti (išskyrus DragonBallZ) kuriuos paminėjai NĖRA anime. Jei šia tema turėjai omeny visus filmukus, tai tokia jau yra čia Tema uždaroma -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 08:55 |