![]() ![]() |
| Ketvertukas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Nuo šiandien (rugpjūčio 5d.) iki rugpjūčio 31d. Maximoje vyksta mokyklinių prekių mugė. Džiugu, kad vėl yra Simpsoniškų rūbų, bet, deja, nėra kanceliarinių prekių :( Rūbų mažiau nei pernai, bet, manau, yra likę ir iš praeitų metų :) Taip, kainos milžiniškos... Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Rugpjūčio 5 09:34 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| igniukas01 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
OMG kokios kainos, geriau paprasysiu tevu, kad ant paprasto dzemperio simpsonu paveiksliuka, kad uzdetu... -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| B1G |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
normali ta kaina, tik kad jis negrazus |
| modestonia |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
kainos tai tikrai milziniskos. jau geriau nueiciau i akropoli ir man uzdetu simpsonu paveiksliuka zymiai pigiau. beje, prisiminiau kaip maxima mausto pirkejus su nuolaidomis drabuziams. sia ziema pries nuolaidas drabuziams buvau maximoj ir simpsonu dzemperis kainavo 30lt. paskui isgirdau apie 40% nuolaidas drabuziams ir nuejau i maxima. tas pats smpsonu dzemperis kainavo 30lt ir buvo uzbraukta 44lt. turbut ir dabar taip pat maxima apgaudineja. Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Rugpjūčio 5 21:21 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Temą pervadinau, nes radau kitoje parduotuvėje dar Simpsoniškų daiktų. Jei ir jūs radot - dėkit čia nuotraukas ir parašykit kainas :) Taigi kaip minėjau Simpsoniškų prekių radau ir kitoje parduotuvėje. Senukuose galima rasti: Kainos nėra didelės, bet ir nėra mažos :) Tikriausiai pirksiu penalą -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| igniukas01 |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
ir as pirksiu penala :) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| B1G |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
penalas visai nieko, tik gaila kad as penalu nenaudoju;D |
| modestonia |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
na nezinau ar pirkciau mokykliniu prekiu su simpsonais. butu geda pries klase, nes atrodyciau vaikiskai -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| igniukas01 |
Pranešimas #9
|
Su simpsonu penalu but nera geda patikek, as zinau kas yra geda... -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Pmat |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 7 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 203 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
modestonia, O tai tu nekreipk dėmesio jeigu sakytų, kad atrodai vaikiškai. Jeigu tau patinka Simpsonai ir nori penalo su Simpsonais, tai ir pirk. Neklausyk ką kiti sako :) |
| igniukas01 |
Pranešimas #11
|
simpsonu penalas, nera vaikiska, tad reiketu klasiokam taip ir pasakyt, mickey mose penalas yra vakiska... -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| B1G |
Pranešimas #12
|
igniukas01, Pritariu tau. Gal siek tiek vaikiska, bet nemanau. O seip tai ka i toki penala man isidet, jei as i mokykla nesuos 2 daiktus. |
| fiJasko |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
Pirksiu ''The Simpsons'' penala! Kitą vasarą bus aukscionas parduosiu ta penala. -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| B1G |
Pranešimas #14
|
fiJasko, koks dar aukcijonas? |
| Ketvertukas |
Pranešimas #15
|
modestonia, Simpsonai nėra vaikiškas filmukas. Jei jis patinka ir jį žiūri suaugusieji, taip pat skirtas N-7 tai yra vaikiškas? Aš galvoju jei kuprinė pasirodys normali ir ją nusipirkti ir tikrai nesigėdysiu fiJasko, Kokį aukcioną darysi? Šiokia tokia nesąmonė, kad nusiperki penalą, metus panešioji, tada parduodi aukcione, jei išvis parduodi... Nesupratau Buvau šiandien Senukuose, kuprinė labai gera, tad ją nusipirkau, taip pat ir penalą. Labai patinka abu daiktai ir tikrai nebus gėda su jais mokykloje vaikščioti :) Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Rugpjūčio 12 22:13 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 08:51 |