![]() ![]() |
| igniukas01 |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
noriu pranesti, kad klaipedojos akropolio zaislu planetoje radau simpsonu kortas, kaina lygiai 21 litas, as ne namie todel foto negaliu idet. nezinau, gal tokiu yra ir vilniui, gal kas zino? :) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
igniukas01, Taip, Vilniuje yra, man atrodo, kad tokia tema ar bent pranešimas yra, bet nerandu. Kažkas pardavinėja/pardavinėjo kortas forume ir buvo pranešimas apie tai, bet nerandu -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| igniukas01 |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
paieskoj ieskojau, bet nieko nerado -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| igniukas01 |
Pranešimas #4
|
Zaislu planetoje radau dar vienas simpsona kortu zaidima score kaina:5.99lt -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
igniukas01, Žaislų planetoje yra trijų rūšių kortos, jau seniai mačiau, bet pamiršdavau pranešti :) Pirksiu, bet nežinau kada -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 08:43 |