![]() ![]() |
| xoxo |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 13 Užsiregistravo: 19.06.2011 |
Man Labai būtu įdomu sužinoti kokia jūsų visų nuomonė apie simsonus, kokie jūsų mėgstamiausi veikėjai. Pranešimą redagavo xoxo - 2011 Birželio 19 19:36 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
xoxo, Aš manau, kad visiems, kurie čia užsiregistravę, Simpsonai patinka. O dėl veikėjų - čia tema apie mėgstamiausius veikėjus, pats rašei ten... -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| modestonia |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
daugeliui su 20 sezonu simpsonai pasidare neidomus. o man jie darosi idomesni. hd formatas, idomios izangos ir pabaigos, lietuvos vardas vienoje serijoje, vaidinimai realybeje su lelem ir katty pery, per paskutine (turbut paskutine) serija edna su nedu tampa pora o huomeris ir mardze liepia ziurovams balsuot internete. tuo man jie darosi idomesni manau simpsonai darysis dar labiau idomesni Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Rugpjūčio 25 17:12 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| skorpio |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
modestonia, bet matai visos serijos yra matytos kas is to naujo sezono ten nedaug seriju. o simpsonai turi daug kitu konkurentu (pietu parkas,seimos bicas ir daug kitu.) nekalbu apie konkurentus Lietuvoje (pvz. jau neebekuriama DBZ) Pranešimą redagavo skorpio - 2011 Rugpjūčio 27 17:41 -------------------- WTF |
| fiJasko |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
As pritariu skorpio, biski galvok logiskiau!... -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| modestonia |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
dabar kasdien kai isijungiu simpsonus per tv3 tai rodo serijas, kurias maciau ir atsimenu. -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| igniukas01 |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
tai as irig beveik viska mates bet dar like seriju nematytu -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Quot. |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
As tai tirai visas serijas macius.. nes pradejau vel ziuret nuo 1 sezono iki 23 tai visas serijas macius dabar ziuriu 16 sezona :) -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| Honciw |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 14 Užsiregistravo: 17.11.2011 |
multikas tikrai labai geras :)). Drįstu teigti vienas iš geriausių, užima pirmą vietą mano tope, o po viso to eina visoki šeimos bičai ir pietų parkai. Na, o ką kalbant apie mėgstamiausius veikėjus, tai manau Nelsonas. -------------------- Logic will take you from A to B. Imagination will take you everythere. |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 08:36 |