![]() ![]() |
| Julius |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 22 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 223 Užsiregistravo: 18.03.2009 |
![]() Dvidešimt pirma dvidešimt antro sezono serija NABF14 500 keys jau torrentų trackeryje! Imkite ją iš čia, arba čia: http://www.failai.lt/m5nk2rmbcpdu/[EN]www.TheSimpsons.LT-s22e21[HDTV].avi.htm Smaugaus žiūrėjimo! Čia aptarinėjama naujiena: Dvidešimt pirma dvidešimt antro sezono serija |
| Ketvertukas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Nesisiunčia, nėra seederių :( :( :( Gaila, kad jau priešpaskutinė serija šiame sezone :( :( :( Bet geros naujienos: wikipedija jau rašo 23 sezono serijas :) Kol kas yra tik viena, pavadinimu TBA, bet atrodo, kad tai nėra pavadinimas :) Ji bus išleista rugsėjo 25d. ir tai bus jau 487 serija :) Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Geg 16 15:50 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Julius |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 22 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 223 Užsiregistravo: 18.03.2009 |
Ketvertukas, buvau trumpam kompa isjunges, jau sugryzau ir seedinu, prasom siustis :D o del TBA, jo TBA nera serijos pavadinimas, cia "To Be Announced" trumpinys. |
| Ketvertukas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Ačiū :) Labai įdomi ir gera serija, pastebėjau, kad po 21 sezono Simpsonų kūrėjai pasitempė ir 22 sezonas daug daug daug kartų geresnis :) Viena iš mėgstamiausių serijų šita -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 08:21 |