![]() ![]() |
| Ketvertukas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Bonjour visiems, jau grįžau į Lietuvą ir Paryžiaus. Iš karto pranešu, kad ten yra LABAI daug daiktų Simpsonų tematika. Gal pradėsiu tuo, kad yra visi išleisti Simpsonų sezonai, aišku, prancūzų kalba. Taip pat mačiau vienoj degalinėj Simpsonų filmą, labai gailiuosi, kad nenusipirkau, galvojau, kad prekybos centruose irgi bus, o ten nebuvo :( :( :( Taip pat mačiau gitarą, figūrėles, puodelį (pats nusipirkau ir nuotrauką įkelsiu vėliau), maišelius, rankines, DUFF žaidimus, knygas (nuotraukoje ne visos)... Ten tikrai Simpsonų rojus. O Vokietijoje, Liuksemburge, Belgijoje ar Lenkijoje, man atrodo, kad iš vis nieko nėra su Simpsonais. Taip pat visur ieškojau Simpsonų komiksų, bet niekur neradau, kad ir kaip keista... Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Balandžio 23 12:18 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| igniukas01 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
kai buvau vokietijoj nors ir tada nar nekolekcijonavau simpsonu daiktu, bet nemaciau nei vieno daikto, net zurnalo nebuvo :( -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Golpinijo |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
Geras :) O as tikejausi , kad vokisku simpsonu komiksu pafotkinsi , suzinosi kelinta jau ten leidzia... -------------------- football.. |
| Ketvertukas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
igniukas01, Man LABAI keista, kad nėra jokių daiktų su Simpsonais, komiksų irgi nėra. Bet Simpsonai turėtų populiarūs Vokietijoje, nes kai apsistojom Lenkijos viešbutyje, netoli Lenkijos-Vokietijos sienos, rodė vieną vokišką kanalą ir kaip tyčia, kai įsijungiau, prasidėjo Simpsonai, o juos įgarsina ne vienas, kaip pas mus, o daug balsų (daugiabalsis), bet balsai nelabai panašūs :( Dar užmiršau parašyt, kad, kai buvau Paryžiuj, daug žmonių buvo su Simpsonų maikutėm, džemperiais (aš irgi, aišku :D) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Golpinijo |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
Cia gal del to nebuvo daiktu su simpsonais , nes... girdejau kad vokietija uzdraude rodyti serijas kazkokias , tai gal ir daiktus ir komiksus uzdraude? :D -------------------- football.. |
| Ketvertukas |
Pranešimas #6
|
Golpinijo, Dėl branduolinės katastrofos Japonijoje peržiūrės Simpsonų serijas. Nemanau, kad dėl šito, nes tai tik susijusius su branduoline jėgaine, nelaimėmis ir t.t. O ir Prancūzijoje... Juk neseniai pasirodžiusioje naujienoje Lietuvoje laikinai stabdoma žurnalo "Simpsonai" leidyba rašoma: Populiaraus animacinio serialo „Simpsonai“ žurnalas yra leidžiamas Amerikoje, Prancūzijoje, Anglijoje, Vokietijoje, Rusijoje, Estijoje ir daugelyje kitų pasaulio šalių. P.S. Naujienos kažko neatsidaro Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Balandžio 23 15:07 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| gabriele |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 218 Užsiregistravo: 28.03.2009 |
Ketvertukas, Mano gimines yra iš Vokietijos ir mano sese viena vasara važiavo pas juos ir prižadėjo kad lukeliui112 parveš ka nors su simpsonais. Ir parvėžė plakata ir ženkliuku. Sake ju daug yra ir visokiu daiktu tik gal kai tu buvai nepasitaike Simpsonu kaip ir Lietuvoje gali turistas ieškoti gal ir neras ta diena. O šeip simpsonai Vokietyjoje yra labai populiarus ir tikrai ten nieko nera kad butu uzdrausta mano pusseserė žiuri juos. -------------------- mmm... Simpsonai |
| skorpio |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
Allez vous!!! Kad Lietuvoj nors puse tiek!!! -------------------- WTF |
| Ketvertukas |
Pranešimas #9
|
Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Balandžio 23 20:05 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| blooderis |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Ketvertukas, O tu tik puodeli nusipirkai ir kiek jis kainavo(litais) ? -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| Ketvertukas |
Pranešimas #11
|
blooderis, Taip, tik puodelį. Kainavo 4.99€≈17lt -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| modestonia |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
kai uzpernai rugseji buvau lenkijoje, mieste SUVALKAI. ir dar nekolekcionavau simpsonu daiktu, tai prekybos centre "kaufland" komiksu parduotuvej (pavadinimo neatsimenu) maciau lenkisku simpsonu komiksu, kaina buvo apie 12 zlotu ( tikslai nepamenu ). kita karta kai vaziuosiu i lenkija ir jei uzsuksiu i ta prekybos centra, tai butinai nusipirksiu simpsonu komiksu :) p.s. man linksmas tas puodelis :) Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Balandžio 27 14:41 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #13
|
modestonia, Buvau degalinėse ir vienoj parduotuvėj, bet niekur nemačiau, bet 12 zlotų!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apie 10lt, nu jo... -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| B1G |
Pranešimas #14
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
kaina buvo apie 12 zlotu tai o 12 zlotu neperdaug?taigi 12 zlotu kokie 10 litu. ar as klystu? |
| Ketvertukas |
Pranešimas #15
|
B1G, Aš beveik tą patį parašiau... Tikrai per daug -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| B1G |
Pranešimas #16
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
Ketvertukas, mes seip vienodu metu jas parasem as tik ilgiau rasiau.Tu 18:32 as 18:33 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #17
|
Na va, ir vėl buvau užsienyje (penktadienį), bet netolimame - Latvijoje, o tiksliau - Rygoje :) Radau tokių prekių: Kaina tikra tik ženkliukų - kitų užmiršau, bet tikrai panaši :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| B1G |
Pranešimas #18
|
Buvau Prahoje ir maciau 3 marskinelius, ir kamuoli. marskineliai kainvo mazdaug 8 eurus, o kamuolys 5 eurus |
| igniukas01 |
Pranešimas #19
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
uzsukau i foruma, nes ka tik grizau is Cikagos :) atrode, kad simpsonu ant kiekvieno kampo bus, bet krc targetus du isnarsiau nk su simpsonais neradau, i navy pier prekybos centra uzejom ir galiausiai radau duff ir moe's energy drinka :) du duff nusipirkau ir viena moe's skardines jei kam reikia uz centus galiu parduot duffo skardine tuscia ;D ir dar kas radau tai atvirute ir nieko daugiau nebent simpsonu komiksas danijos oro uoste :( Pranešimą redagavo igniukas01 - 2012 Kovo 15 02:24 -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 08:10 |