![]() ![]() |
| Ketvertukas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Nenoriu atsilikti nuo mados todėl irgi pradėjau versti Simpsonų komiksus :) Dabar verčiu 100nr, nes mačiau, kad kai kurie jau planavo, bet neverčia. Tad prašymas - ne(be)verskit šio numerio, nes tylit ir tylit :D 100nr. Clip Clip Hooray!: 1 psl 2 psl 3 psl 4 psl 5 psl 6 psl 7 psl 8 psl 9 psl 10 psl 11 psl 12 psl 13 psl 14 psl Kai išversiu kitus puslapius, dėsiu čia. P.S. Neverčiau pavadinimo ir garso efektų, labai puslapis susigadina Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Balandžio 24 15:31 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| houmeris simpsonas |
Pranešimas #2
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Svečiai Pranešimų: 0 Užsiregistravo: 1.01.1970 |
gerai padarei. tik blogai, kad 3psl. paskutiniame langelyje parasei "šventas š***e". galejai kaip nors graziau pvz."dieve šventas" |
| Ketvertukas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
houmeris simpsonas, Aš ilgai galvojau ką rašyt, bet esu drąsus ir parašiau tai :D :D :D -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| skorpio |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
o gerai, saunuolis darai ne taip kaip kiti vercia vercia ir p*** neisvercia. Ketvertukas: Vartojam lietuviškus ištiktukus :) Neklausyk Mauzerio, tai ne ištiktukas :) . O apibendrintai: nesikeikiam Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Balandžio 10 20:51 -------------------- WTF |
| Golpinijo |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
Geras :) galetu adminai sukurti nauja skilti forume : lietuvisku simpsonu komiksu archyvas :) Ir dar :neisvertei 9 psl. kur mardze kalba... bet taip tai geras! -------------------- football.. |
| igniukas01 |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
kokiu sriftu verti? -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| gabriele |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 218 Užsiregistravo: 28.03.2009 |
Ketvertukas, 9 psl neisverstas vienas paveiksliukas ;) -------------------- mmm... Simpsonai |
| Ketvertukas |
Pranešimas #8
|
Golpinijo, gabriele, Ačiū, kad pranešėt apie neišverstą paveikslėlį, sutvarkysiu per šiandieną ar rytdieną. igniukas01, Calibri, lyg tais. -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Matasis |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 3 Užsiregistravo: 8.04.2011 |
Ketvertukas, Kaip tu isverstus simpsonu puslapius idedi i foruma? -------------------- Simpsonai užvaldo!!! |
| Ketvertukas |
Pranešimas #10
|
Matasis, Iš pradžių užsiregistruoju čia, tada upload'inu, gal suprasi :) Protingas žmogus esi :) Išverčiau ir tą paveiksliuką, kur buvo neišverstas. Iš karto visus perspėju, kad nuo šio šeštadienio iki kito aš išvažiuoju į Prancūziją ir būsiu be interneto. Tad nerašykit, kad pradėjau versti ir sustojau :D Šią savaitę planuoju išversti iki 15 ar 20 puslapio Ir dar, kai kur išversta visiškai ne į temą, nesupratau pats :D Gal suprasit :D -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Ketvertukas |
Pranešimas #11
|
Gal galit padėt? Niekur nerandu kaip išversti į lietuvių kalbą "jackalopes", o kaip tik dviejuose (12 ir 13) puslapiuose tokie yra ir nesuprantu -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| igniukas01 |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
nesu tikras, bet mano manymu tai cia antilope -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #13
|
igniukas01, Nežinau, bet ten kažkoks triušis, kiškis su ragais :D Ir rašo, kad tai mitinė ar kokia būtybė. Antilopė atrodo kitaip -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| houmeris simpsonas |
Pranešimas #14
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Svečiai Pranešimų: 0 Užsiregistravo: 1.01.1970 |
Pranešimą redagavo houmeris simpsonas - 2011 Balandžio 14 22:33 |
| Golpinijo |
Pranešimas #15
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
Ketvertuk , parasiau internete "jackalopes" ir man parode : " Jackalope yra jackrabbit produktas vyrų ir moterų antilopės. Tada parasiau anglone zodi "jackrabbit" ir ismete : jackrabbit - zool. didžiųjų veislės kiškis (Š. Amerikoje) Galesi taip pataisyti... :) -------------------- football.. |
| igniukas01 |
Pranešimas #16
|
Kodel nebeverti? Labai Idomu buvo :) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #17
|
igniukas01, Suk***ta mokykla trukdo, per daug namų darbų, kontrolinių... -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| igniukas01 |
Pranešimas #18
|
vasaros atostogos jau cia pat :) tada gal laiko turesi daugiau :) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #19
|
igniukas01, Visų pirma, dar ne čia pat, man dar dvi savaitės kalėjimo. Antra - laiko turėsiu, bet tada versiu wiki straipsnius. Nežinau, gal pavyks bent pusę komikso išversti... -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| fiJasko |
Pranešimas #20
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
geras dalykas... :) -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 08:01 |