![]() ![]() |
| Golpinijo |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
Jau turite? as siandien nusipirkau. :) ![]() -------------------- football.. |
| houmeris simpsonas |
Pranešimas #2
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Svečiai Pranešimų: 0 Užsiregistravo: 1.01.1970 |
aciu,kad pranesei. labai idomus virselis. ryt varysiu i kaziuko muge, tai nusipirksiu. p.s man simpsonu komiksas prededa darytis idomesnis su kiekvienu numeriu. o kaip jums? |
| Ketvertukas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
houmeris simpsonas, Kaziuko mugę??? O tik ne praeitą savaitę ji buvo??? O šiaip, aš užsiprenumeravęs ir KAIP VISADA negaunu laiku... -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| igniukas01 |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
houmeris simpsonas, As irgi taip manau, nes kai verciu tolimesnius numerius daug idomesni buna :) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Golpinijo |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
Kaip laukiu kito nr... Tiesiog nznw kaip apsakyt :D -------------------- football.. |
| houmeris simpsonas |
Pranešimas #6
|
Ketvertukas, as gyvenu kaune, o ne vilniuj. ir si savaitgali kaziuko yra kaune del prenumeratos. jei gyveni ne kaune, tai gal pastas nespeja tau atsiusti zurnalo laiku Pranešimą redagavo houmeris simpsonas - 2011 Kovo 11 19:09 |
| igniukas01 |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
Golpinijo, juk tu ji isvertus koks idomumas, bus skaityti?Nebent tu nori patikrint vertima :) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Golpinijo |
Pranešimas #8
|
Vistiek idomu bus :) -------------------- football.. |
| lukelis112 |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
Golpinijo, Pritariu. O šiaip komiksas labai patiko. Pritariu ta mintimi, kad kuo toliau tuo įdomiau ;) -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Trečią mėnesį gavau du komiksus :D Geras, patiko -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Golpinijo |
Pranešimas #11
|
Kaip suprast? :| -------------------- football.. |
| Ketvertukas |
Pranešimas #12
|
Golpinijo, Trečią mėnesį iš eilės, pašto dėžutėje randu du tokius pat komiksus, nors prenumerata šiek tiek vėliau užsakyta :D Tai dabar turiu dvigubai šių metų komiksų :D -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Golpinijo |
Pranešimas #13
|
Kaip tau pasiseke :D -------------------- football.. |
| igniukas01 |
Pranešimas #14
|
jau turiu, prizai vel levi :( -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #15
|
igniukas01, Su prizais pritariu. Jau nebeturi pinigų nusipirkti Simpsoniškų daiktų... Jau ir konkursuose nesinori dalyvaut... Simpsonų komikse visai ne Simpsoniški prizai... Visiška nesąmonė -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Golpinijo |
Pranešimas #16
|
Jo, prizai tai... Gerai butu kas nors su simpsonais, komiksai 2009, arba kiti daiktai ;( -------------------- football.. |
| igniukas01 |
Pranešimas #17
|
Ketvertukas, ne piniguose esme tas pvz simpsonu laikrodis, maziau kainuoja negu tos knygos, nors kita vertus juk obuolys jas leidzia tai jiems labiau apsimoka... -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| houmeris simpsonas |
Pranešimas #18
|
ta rankini simpsonu laikrodi maciau kaune prekybos miestelyje "urmas" uz 30lt. p.s. amerikoje(gal ir kitose salyse) yra ne tik simpsonu komiksai, bet yra ir simpsonu knygu. kodel obuoliui kurios nors neisvertus i lietuviu kalba? nes obuolys beveik visas savo leidziamas knygas tik is kitu klabu isvercia i lietuviu kalba Pranešimą redagavo houmeris simpsonas - 2011 Kovo 14 12:58 |
| igniukas01 |
Pranešimas #19
|
Yra kontaktai gali paklaust ar kadanors vers ;) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| houmeris simpsonas |
Pranešimas #20
|
igniukas01, man nelabai norisi ju tokiu dalyku klaust. |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 07:29 |