![]() ![]() |
| Ketvertukas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Sukurti straipsniai: Baltupių Radijas Musiqq Device Aisha Ona Jautakienė Džiugas Siaurusaitis Remigijus Misiūnas Sidabrinė gervė 2011 Pono Poperio pingvinai (filmas) Sąrašas:Asterikso filmai Carla Gugino Asteriksas ir Obeliksas: Misija Kleopatra Pono Poperio pingvinai (knyga) Madagaskaras 3 Simpsoniški sukurti straipsniai: Simpsonai (23 sezonas) Tobulinami straipsniai: Sąrašas:Simpsonų serijos Simpsonai Simpsonų filmas Dar bus straipsnių su Simpsonais Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2012 Sausio 29 13:02 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| blooderis |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Ketvertukas, Cia tu viska parasei? -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| Ketvertukas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
blooderis, Ne, ne aš, paskaityk dar kartą pranešimą -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Quot. |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
pagrindinej info yra musu psl. ten tu ikeliai Ketvertuk.? -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| tazmanas |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
bandyk pakalbinti wiki redaktorius, jie padeda visada, as niekad nekeliau ten, ir nezinau :( -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #6
|
Simpsonų serijų sąrašo straipsnis. Tazmanas, tikrai prisimeni kaip anksčiau atrodė. Ar dabar gerai? Kam rašyti, kad noriu sukurti straipsnį apie pirmą (toliau žinoma bus daugiau) sezoną ir kaip jį sukurti iš vis? -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Ketvertukas, dabar daug graziau atrodo, man noros, ir daug ideto tavo darbo, saunu! tu nori kad atrodytu taip? 1 sezonas cia yra pagalba kuriant puslapius bet as skaipe susirasineju su wiki adminais ir moderais, jie iskarto padeda wiki -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #8
|
tazmanas, Keista, bet tai dariau tik vieną dieną ir sugadino daug nervų :) Daug kartų kažką blogai padariau :) Taip, norėčiau, kad būtų kaip parodei pavyzdį. Kai sukursiu šabloną ar ką, nusiųsiu tau adresą ir gal susisieksi su redaktoriais? -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #9
|
Ketvertukas, tai susisiek pats, jie gi viesai rodo savo kontaktus, arba sukurk pagal angliska sablona, LT puslapio versija, ir kurk kaip nauja straipsi (padaryk sau kopija) ir si tavo darba turi prijunkti prie simpsonu sezonu, as taip manau -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #10
|
Vikipedijoje kuriu ir tobulinu ne tik susijusius su Simpsonus straipsnius. Į pirmą pranešimą kelsiu visus savo sukurtus ir tobulinamus straipsnius. Susijusių su Simpsonais daugiau atsiras vasarą, turėsiu daug laiko ir sukursiu :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Ketvertukas |
Pranešimas #11
|
Šiandien išverčiau ir sukūriau pirmąjį savo Simpsonišką straipsnį :) Jis yra apie Simpsonų 23 sezoną. Dar kursiu ir kelsiu čia bei į pirmą pranešimą :) Simpsonai (23 sezonas) Jei rasit klaidų, praneškit čia arba parašykit į PM :) Ačiū iš anksto :) Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Birželio 24 19:59 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Ketvertukas |
Pranešimas #12
|
Vėl pradėjau kurti straipsnius Vikipedijoje. Dabar kuriu ne Simpsonų, bet vėliau jų bus. Vakar sukūriau: Madagaskaras 3 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| modestonia |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
nesupratau, madagaskaras 3 pasirodys siemet ar turejo 2011 pasirodyt? -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #14
|
modestonia, Šiemet. Jei gerai supratau, turėtų po šios dar bent viena būti :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 07:25 |