![]() ![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Pristatome jums pilnutelį 8 sezoną LT kalba. Dalinkitės ir žiūrėkitė į valias! Mūsų trekeris ir LM 5 zona ![]() Čia aptarinėjama naujiena: Simpsonai 8 sezonas LT -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| igniukas01 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
nedek i linkomanija ten juk visi sezonai yra, taip dubliuojasi :( -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Adomukas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 152 Užsiregistravo: 17.04.2010 |
21-1 sezonai lt kalba Cia va, yra visas tas astuntas sezonas lt kalba ir ne tik astuntas ;) viskas leneteleje parodyta :) ![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Citata: igniukas01 nedek i linkomanija ten juk visi sezonai yra, taip dubliuojasi :( dedu i 5 zona, kur be retio. + dedu tik pilnus sezonus, nes kai kur vis dar truksta seriju. zmones siunciasi, reiskia jiems reikia tu sezonu ir seriju. o is tos lenteles, net as turiu serijas kur jis neturi. bet ir 2-3 serijas is ten pavyko sau pasipildyt ;) sia savaite 8 sezona idesiu irgi -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 00:34 |