![]() ![]() |
| Japa |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 24 Užsiregistravo: 14.02.2011 |
Kaip jums, jei Simpsonus rodytų per LNK, verstu kitas žmogus, o ne Džiugas. Kaip jums tai ? man tai būtu... atsiprašant šlykštu... -------------------- Simpsonai 15:30 per TV3 ! |
| tazmanas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
jei butu 2 balsu, mot ir vyr, galetu viena serija ar sezona pabandyti, bet visi zinome kad tai niekada neatsitiks :) -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| houmeris simpsonas |
Pranešimas #3
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Svečiai Pranešimų: 0 Užsiregistravo: 1.01.1970 |
isproteciau del 2 dalyku. 1-dziugo balsas manau labiausiai tinka 2-beveik neziuriu lnk kanalo, visada ziuriu tv3, ir ziauriai nemegstu, kai kas nors is tv3 pereina i lnk Pranešimą redagavo houmeris simpsonas - 2011 Vasario 14 22:09 |
| igniukas01 |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
juk ne vienas dziugas simpsonus garsina yra dar pavyzdziui kiwi -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| tazmanas |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Citata: igniukas01 kiwi jis toks kaip tu ir as, ir visas musu forumas - sedi namie, ijungia mikrafona, iraso savo balsa, su keiksmais, ir visi malaletkos dziaugesi tokiu savo krutu garsintoju. -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| blooderis |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Man tai is viso lnk igarsinimas nepatinka nei filmai nei dar kas nors per lnk -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| igniukas01 |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
lnk garsinimas kai kuriem serijalam tinka, o kai kuriem, ne. -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| skorpio |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
tazmanas, jo pritariu.nes tokie neizimus igarsintojai neprofesionalai tikrai nekaip igarsina, arba balsas kaip net nezinau ko arba taip greit kalba kad nesupranti. -------------------- WTF |
| Quot. |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
ziurejau dvi, serijas parsisiunciau is torrent.lt ir ka, angliskas balsas garsesnis uz lietuviu... tai nesupratau nieko.. nes anglu gerai nesigirdi nes lietuviu trukdo, tai ir lietuviu nesigirdejo.. tai lb susinervavau.. paskui parsisiunciau dar tas pacias 2, irgi taip pat tik merga kaz kokia verte.. taigi dziugas mano mylimiausias. ;)))) Pranešimą redagavo Quot. - 2011 Kovo 2 16:22 -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| xoxo |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 13 Užsiregistravo: 19.06.2011 |
Aš bent jau tikrai neįsivaizduoju simsonų per lnk. Pranešimą redagavo xoxo - 2011 Birželio 20 19:52 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Japa, Gal kiek vėlai rašau :D, bet Simpsonų serijas verčia ne Džiugas Siaurusaitis, o Ieva Barakauskaitė, Džiugas jas tik garsina :) O kodėl būtų šlykštu? xoxo, Tai Simpsonus rodo tik per TV3 :D :D :D Anksčiau rodė per TV6, bet, galima sakyti, tai yra tas pats kanalas, tik dukterinis :D :D :D Pats, jei garsintų Džiugas, žiūrėčiau nors ir per MTV ar CARTOON NETWORK. Jei ne jis - pažiūrėčiau vieną seriją ir įvertinčiau situaciją - mesti Simpsonus žiūrėti per TV ir žiūrėti per DVD ar PC, ar kentėti dėl balso ir džiaugtis Simpsonais :D :D :D -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| deimantux |
Pranešimas #12
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 2 Užsiregistravo: 20.09.2010 |
Butu didziausia nesamone jeigu Simpsonus padarytu per lnk nes as ju tikrai neziureciau :(! O be to Dziugas pats geriausias!!! Pranešimą redagavo deimantux - 2011 Birželio 24 00:39 |
| modestonia |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
o jus pastebejot, kad lnk visas laidas nuo tv3 kopijuoja? -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| gabriele |
Pranešimas #14
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 218 Užsiregistravo: 28.03.2009 |
Citata: modestonia o jus pastebejot, kad lnk visas laidas nuo tv3 kopijuoja? Jo, pastebėjau, bet ir Tv3 nusikopijuoja nuo LNK :) -------------------- mmm... Simpsonai |
| Ketvertukas |
Pranešimas #15
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
gabriele, modestonia, Visos televizijos kopijuoja viena kitą, kad tik pritrauktų naujų žiūrovų iš kitų televizijų... Bet aršiausios priešės (tikriausiai nesutaikomos) - TV3 ir LNK -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| B1G |
Pranešimas #16
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
Ketvertukas, prieses bet konkurencijos is esmes nera, per lnk nieko gero nerodo, tos ju laidos atrodo laaibai "pigios" palyginus su tv3, ta lnk isvis gaidys, kas 3 metus igarsina ir parodo nauja filma... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #17
|
B1G, Konkurencija tikrai yra, per LNK tikrai rodo gerus filmus, be to, nereikia laukti 3-5 metų, kad parodytų "naują" filmą kaip per kitas televizijas. Kad LNK gaidys sutinku tik vienu atveju - dėl laidos "Aš myliu Lietuvą"... Ta laida yra tikriausia nesąmonė ir skatina antipatrioškumą!!! -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| B1G |
Pranešimas #18
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
Ketvertukas, Kas tau geri, galbut tas man blogi ir atvirksciai. O tv3 turi tikrai daugiau ziurovu negu lnk. tokia,.. |
| fiJasko |
Pranešimas #19
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
Pritariu Haumeriui Simsonui ir sios temos kurejui! :) -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| modestonia |
Pranešimas #20
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
girdejot ketvirtadieni kaip per tv3 zinias buvo nusikeikta? tv3 keikiasi paklausykit nuo 0.03sek. geriau pasigarsinkit ir isgirsit. Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Rugpjūčio 20 01:03 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 00:27 |