![]() ![]() |
| skorpio |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
norite pasikeisti ikona?jei nemokate skaitykite tai: 1.nueikite cia http://www.veryicon.com/icons/movie--tv/th...llection-vol-2/ 2.pasirinkite paveiksliuka 3.spauskit Download as .ico file 4.isirasykite paveiksliuka 5.nueikite ant betkokio folderio. 6.spauskit desini mygtuka pasirinkit properties tada customize 7.spauskit change icon... 8.nuo darbo stalo pasirinkit norima .ico formato paveiksliuka 9.spauskit Ok 10.pasikeitete ikona turejo pavykti.turetu atrodyti sitaip: jei reik daugiau ikonu www.veryicon.com Pranešimą redagavo skorpio - 2011 Vasario 13 15:29 -------------------- WTF |
| blooderis |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
skorpio, bet kodel tu sita tema kurei prie diskusijos apie simpsonus turetum sukurt prie offtopic -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| skorpio |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
blooderis, nu tai kad cia apie simpsonus seip jau jei nematai. -------------------- WTF |
| tazmanas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
aciu uz tema, tema perkelta -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| blooderis |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
skorpio, o ka sakiau net tazmanas man pritaria P.S. Jei i tema tai tema is tikruju idomi -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| Ketvertukas |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
blooderis, Tu rašei, kad turi būti perkelta į offtopic, o čia perkėlė į MEDIA, jei nematei... Ačiū, skorpio Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Vasario 14 14:30 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 00:25 |