![]() ![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Pristatau jums naują saito skyrių: jame pristatysių vaizdo medžiagą iš klasikinių filmų ir Simpsonų parodijas į tą filmą. Man pačiam įdomų tai daryti, nes sužinai iš kur gi tą ar kitą scena kurią parodė Simpsonai. Manu ir jus busite nustebę. bulviu_kose_VS_simpsonai.wmv - 3.4 Mb Serija "Homie the Clown" s6e15 Filmas Artimi trečiojo laipsnio kontaktai / Close Encounters of the Third Kind IMDb ir obuolys Čia aptarinėjama naujiena: Atrask 10 skirtumų ![]() Psichopatas / Psycho obuolys ir IMDB Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Gruodžio 22 13:14 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
tazmanas, Geras... :D O dar panašių bus? -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
bus... butu snd, taciau musu forumas su linkais kvailioja... pabandysiu ideti kuo greiciau... -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| gabriele |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 218 Užsiregistravo: 28.03.2009 |
Aš tai nelabai supratau kas čia yra -------------------- mmm... Simpsonai |
| tazmanas |
Pranešimas #5
|
-------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| blooderis |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
As irgi nelabai suprantu kas cia yra -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| tazmanas |
Pranešimas #7
|
tiems kas nesupranta: senu klasisku filmu istraukos ir palyginimai su simpsonu scenomis, nes simpsonu kurejai kaip tik dare sias scenas paimdami uz pagrinda butent siu senu klasisku filmu scenas... -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
tazmanas, Geras ten su Psichopatu, mačiau filmą, baisiai geras :D Net nežinojau ir nepagalvojau, kad tai gali būti ta Simpsonų vieta :D O ar dar tokių bus? Jei bus, gal gali kelti į youtube, nes failai.lt leidžia siųsti tik kartą per dieną, o jei tu dėsi daugiau, tai... Ir pats iš ten kartais kažką atsisiunčiu -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #9
|
Citata: Ketvertukas gal gali kelti į youtube fox'as jau atsinte ispejima, kad idejau simpsonu 20sek filmuka, ir istryne ji, ir parase kad nedeciau daugiau ![]() The Graduate s05e21 - 1F21 - Lady Bouvier's Lover The Graduate VS simpsons Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Gruodžio 26 22:20 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #10
|
![]() Daktaras Streindžlavas arba kaip aš nustojau jaudintis ir pamilau atominę bombą obuolys ir imdb bomb VS simpsonai 10x11 "Wild Barts Can't Be Broken" ir 10x19 "Mom and Pop Art" - seriju pradzios -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #11
|
kas nors turi siuos video dar? nes failai.lt jau ju nebera... noreciau atnaujinti siuntima -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 24 00:03 |