![]() ![]() |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 675 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Sveikinam musu forumieti vardu wiliusgs su gimtadieniu! Linkime geros kloties, geru pazymiu, sveikatos bei ilgos "meiles" Simpsonams Visa puslapio administracija |
| skorpio |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
sveikinu wiliusgs su gimtadieniu kiek metu sukako? -------------------- WTF |
| Edna |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 180 Užsiregistravo: 23.04.2010 |
Sveikinu wiliusgs, su gimtadieniu! -------------------- Terminator: The Sarah Connor Chronicles fane |
| tazmanas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
jei as neklystu, tai sveikiname Eugeniju su 24-tuoju gimtadieniu!! alsuok ir toliau simpsonu ritmu!! -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| wiliusgs |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 179 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
Visiems labai labai aciu uz siltus zodzius ir palinkejimus.aciu visiems skorpio, man sukako 14 metu. -------------------- Springfield i love this town |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 675 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Sveikinu (asmeniskai) vartotoja letena95 su praejusiu gimtadieniu. ***Tik grizau is uzsienio, neturejau galimybes prisijungti prie interneto, o be manes matau, cia niekas gimciu neseka, o gaila... |
| Eugenijus |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 33 Užsiregistravo: 14.04.2009 |
tazmanas, Dekui Vitalijau :) Tu neklysti :) Pranešimą redagavo Eugenijus - 2010 Gruodžio 1 01:58 -------------------- http://Eugenijus.lt |
| Eimanciuke |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 148 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Sveikinu administatorių Julius su gimtadieniu ! |
| Golpinijo |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
Ir as sveikinu ! -------------------- football.. |
| Quot. |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
Sveikinu Juliau.! ;)))* -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| Adomukas |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 152 Užsiregistravo: 17.04.2010 |
Sveikinu Mika su gimtadieniu! |
| B1G |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
modestonia, o paciam kiek? |
| Ketvertukas |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
modestonia, B1G, Rašom į temą, čia sveikinam, o ne sužinom kitų amžių. Čia rašom savo amžių, be to, temoj jau yra modestiona amžius -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Adomukas |
Pranešimas #14
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 152 Užsiregistravo: 17.04.2010 |
Sveikinu tazmana, jam siandien suejo 27 metai! P.S. Cia jeigu skype gerai rodo :D |
| Ketvertukas |
Pranešimas #15
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Man skype tą patį rodo :) Su gimtadieniu :) Simpsoninkis toliau :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| igniukas01 |
Pranešimas #16
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
Ir as prisijunges prie skaipo tai pastebejau :) Su gimtadieniu. Ir toliau but toks atsidaves simpsonams :) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| tazmanas |
Pranešimas #17
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
aciu draugai, jus mano seima :) -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| modestonia |
Pranešimas #18
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
tazmanas, sveikinu su gimtadieniu! atsiprasau, kad taip velai rasau -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #19
|
modestonia, Aišku, nebloga taktika pasimaivyt, kad greit tavo gimtadienis, kur ir kaip švęsi... Bet jau per daug, atleisk, maivaisi forume... Mano tokia nuomonė, nebežinai kaip išsireikšti. Tai tik mano nuomonė, nereikia visiems eilinį kartą traukti savo gulsčių lazdų (t.y. -)... Čia yra gimimo datų tema, ten rašom, be to, tu jau parašęs apie savo gimtadienį. Čia yra tema"Sveikinam!, šioje temoje sveikinsim vienas kitą", na o jei ir save pradedam sveikint, tai... Patylėsiu, gal kai kurie suprato ką turėjau omeny... -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| modestonia |
Pranešimas #20
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
si ketvirtadieni buvo mano gimtadienis, tik buvau isvykes ir negalejau pranesti. man suejo 14 metu Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Liepos 3 16:05 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 23:42 |