![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #21
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Citata: Ekelis. Ką laimėjo galit pasakyt? obuolys paprase kiekvieno dalyvio amziaus, kiekvienam gal but skirtingai issius kazka, arba tiesiog apdovanos pirmus 3 nugaletojus, dar laukiu 3-ju dalyviu amziaus, ir susisieksiu su obuoliu nuo musu - letena95, pixy, Eimanciuke - gaus Dziugo siaurusaicio autografa :) Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Lapkričio 12 16:20 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| skorpio |
Pranešimas #22
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
tazmanas, siulau pabandyti paieskoti temoje JUSU GIMIMO DATOS -------------------- WTF |
| Ketvertukas |
Pranešimas #23
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
O aš jau turiu Džiugo Siaurusaičio autografą, taip pat gavau iš adminų -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Adomukas |
Pranešimas #24
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 152 Užsiregistravo: 17.04.2010 |
lukelis112, Tikrai... butu labai idomu :) Pranešimą redagavo Adomukas - 2010 Lapkričio 12 22:11 |
| tazmanas |
Pranešimas #25
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
1-5 vietos parasykite man i privata savo adresus obuolys atsius knygą pelėdų karalystės sargai plius 1-3 vietos gaus dziugo S. autografa -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Edna |
Pranešimas #26
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 180 Užsiregistravo: 23.04.2010 |
Nu tikrai sveikinu I-II vietos laimetojus -------------------- Terminator: The Sarah Connor Chronicles fane |
| Ekelis. |
Pranešimas #27
|
![]() Reputacija: 17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 30 Užsiregistravo: 21.09.2009 |
siųličiau padaryti ne vien tų viktorinų, galima juk nupiešti,arba padaryti su PS. |
| tazmanas |
Pranešimas #28
|
issiunciau snd 3 atverutes su dziugo autografais... man tik liko neaisku, kaip imanoma rasti VISUS atsakymus? kur ieskojote ats? nes kitaip sakant pasakyciau kad ziurite po 5 serijas per diena, nes tokie puikus rezultatai buvo -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 23:05 |