![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Pasiilgote viktorinos? Mes irgi, ir čia mūsų norai sutampa. Nuo Lapkričio 1 dienos, 21:00 valandos prasidės nauja viktorina, joje nebus klausimų, o tik kadrai iš serijų, serijų promo kortelės, bei komikso ištraukos. Viskas tik JPG formatu. Bus 5 turai, turą keisim kas 2 dienas, skirsis tik taisyklės. Nugalėtojams bus skiriami prizai nuo Obuolio leidyklos. Kuo skirsis taisyklės skaitykite forume. Čia aptarinėjama naujiena: Viktorina - Žinau viską apie Simpsonus! Taisyklės: Pateikiami 9 paveikslėliai: 2 iš komikso (reikės atspėti iš kokio numerio), 3 promo kortelės (reikės atspėti kokiai serijai priklauso ši promo kortelė), 4 serijos kadrai (iš kokios serijos yra kadras) Už kiekvieną teisingą atsakymą gaunate + (pridedami taškai), už neteisingai atsakytą - (atimami taškai). Klausimų vertės: Atspėtas komiksas vertinamas 2 balais (už abu teisingus atsakymus + 1 taskas bonus) (Į viktoriną įeina tie numeriai kurie bus išleisti Lietuvių kalba iki 2010 lapkričio 1 dienos). Atspėta promo kortelės serija - 3 balais (už atspėtas visas 3 korteles + 2 bonus taškai) (22 sezono kortelių viktorinoje nebus). Atspėta serijos kadro serija - 4 balais (už visas atspėtas serija +3 bonus taškai) (22 sezono serijų kadrų nebus). Jei nežinote atsakymo ir nenorite prarasti to klausimo vertės, nebandykite spėti jo, tiesiog parašykite minusiuką ir gausite tik -1tašką. Turai keisis kas 2 dienas, 21:00 val, iš viso bus rengiami 5 turai, nugalėtojus, kaip įprasta, apdovanos OBUOLYS. Savo turo spėjimą galima siųsti tik vieną kartą be mėginimo pasitaisyti. Prie paveikslėlių NEBUS jokių pagalbinių spėjimo variantų. Už atsakymų pasakinėjimą svetainėje - anuliuojami visi viktorinoje surinkti taškai, bei pašalinimas iš tolimesnio dalyvavimo. komiksu numeriai turi atitikti lietuvisko leidinio (obuolys) numerius serijos ar promo atsakymo galimi variantai: s01e01, arba AABF02, arba Bart the Genius Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Lapkričio 1 21:45 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
O ar prie serijų nuotraukų bus variantai??? tazmanas: pasistengsime nedaryti super sunkiu uzduociu, kad ''atspekite kieno tai ranka ar ausis'' kiekviena kadra tiktai matet ir zinote, tiesiog reikes rasti serijos / promo / komikso pavadinima ar numeri Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Spalio 19 15:24 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
![]() Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Spalio 19 15:15 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Nelsonas |
Pranešimas #4
|
| Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 240 Užsiregistravo: 6.03.2011 |
Beje kas tas promo??? Manau bus žiauriai sunku : ( |
| tazmanas |
Pranešimas #5
|
Simpsons promo cards tai serijos vizitine kortele sunku nebus, tiesiog reikes nurodyti is kuriuos serijos kadras, ar kortele, parts paveiksliukai nebus sunkus :) -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Nelsonas |
Pranešimas #6
|
| Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 240 Užsiregistravo: 6.03.2011 |
Aišku, nu bandysiu dalyvaut, kad tik ne užmirščiau. : DDD |
| skorpio |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
yes!!!vel bus galimybe isbandyti savo jegas o gal ir laimeti!labai lauksiu -------------------- WTF |
| Ekelis. |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 30 Užsiregistravo: 21.09.2009 |
Bus manau tikrai smagu. |
| Edna |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 180 Užsiregistravo: 23.04.2010 |
Nu bandysiu. Bus linksma Pranešimą redagavo Edna - 2010 Spalio 26 16:02 -------------------- Terminator: The Sarah Connor Chronicles fane |
| tazmanas |
Pranešimas #10
|
komiksu numeriai turi atitikti lietuvisko leidinio (obuolys) numerius serijos ar promo atsakymo gali variantai: s01e01, arba AABF02, arba Bart the Genius -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ekelis. |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 30 Užsiregistravo: 21.09.2009 |
O ten jum rašyt ten jei komiksai tai rašyt pirmas komiksas tai tas numeris?antras tas?Poto promo irgi taip pat? |
| diaarni |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 48 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
blemba nespejau i pirma tura velnias :( -------------------- Simpsons its my life |
| skorpio |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
diaarni, spejai taigi kitas turas man atrodo treciadieni Pranešimą redagavo skorpio - 2010 Lapkričio 2 16:41 -------------------- WTF |
| tazmanas |
Pranešimas #14
|
antras turas keisis rytoj 21:00 (treciadieni) del komiksu - 1. 2(16) 2. 1(09) Promo 3. cabf04 4. aabf01 5. bafb09 ...... -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #15
|
Netikejau tokiu rezultatu, maniau kad bus sunkus paveiksliukai, o kai 4 zmones nesuklydo nei karto tai tik stebina zinios ir atkaklumas, matyt nebenori nusileisti del 1 vietos!! viktorina jau ipusejo! -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| uleule11 |
Pranešimas #16
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 275 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Kai prie klausimu sedi net iki 2 val. tai gauni gerus rezultatus. -------------------- KAS GERIAUSIAS FILMUKAS ISTORIJOJ KA KA KA?NU ATSAKYSI AR NE?MAN TAI THE SIMPSONS. |
| tazmanas |
Pranešimas #17
|
ar uzduotys lengvos? ar lyderiai visiskai viska zino? nejaugi po 5 turo bus vienodu tasku surinke nugaletojai? -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #18
|
Taigi aciu VISIEMS kas dalyvavo, siandien issiusiu laiska 'obuoliams' kad suzinotume kiek jie apdovanos, bet pirma karta matau kad 3 dalyviai neivieno karto nesuklydo!!! mes turim net tris nugaletojus! klausimas dalyviams: koks turas buvo sunkiausias? Ir aplamai kaip jums tokia viktorina, vien is kadru? ir kaip jums tasku skaiciavimo principas? Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Lapkričio 11 21:33 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| lukelis112 |
Pranešimas #19
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
tazmanas, Man viktorinos pabodusios... Kita kart galetumet piesiniu konkursa surengt. -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| Ekelis. |
Pranešimas #20
|
Ką laimėjo galit pasakyt? |
![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 23:05 |