![]() ![]() |
| skorpio |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 866 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
Na suprantu, kad jus visi esate simpsonu 100% simpsonu fanai, bet galbut juose kas nors jums ir nepatinka jei turite prie ko juose prikibti ar seip jei pastebejote juose kokiu klaidu tai tam si tema. as pradesiu: man simpsonuose yra 1 dalykas kuris man nepatinka tai tik klaidos serijose. -------------------- WTF |
| Edna |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 180 Užsiregistravo: 23.04.2010 |
Flandersas, nekenciu Flanderso jis baisiausias -------------------- Terminator: The Sarah Connor Chronicles fane |
| simpsonas123 |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 105 Užsiregistravo: 8.05.2010 |
man tai bizunas Pranešimą redagavo simpsonas123 - 2010 Spalio 29 17:39 -------------------- SIMPSONAI saunus |
| blooderis |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 362 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Man tai Eibas simpsonas (senelis) jis nuobodus -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| xoxo |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 13 Užsiregistravo: 19.06.2011 |
Nežinau ar aš čia į temą pataikysiu, bet man labai nepatinka helouvyno serijos. Jos man dažnai būna nuobodžios. Pranešimą redagavo xoxo - 2011 Birželio 20 19:53 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 68 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1491 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
xoxo, Helovyno serijos nebūna nuobodžios, bent jau man :) O šiaip nuobodulį kelia... Gal visgi tokių dalykų nėra :D :D :D -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| fiJasko |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 191 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
Man kaip ir xoxo nepatinka helovyno serijos... Dar man nepatinka kai buna kokios atostogos ar kaip Lisa su Bartu nakvoja pas Selma ir Bete -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| modestonia |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
fiJasko, ne "bete o "pete" jei nezinau heroju vardu tai geriau nerasyk. o siaip as nemegstu tik helovyno seriju ir istoriniu seriju ( kur simpsonai buna karaliai ar kaip senelis pasakoja senas istorijas ) Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Rugpjūčio 22 14:22 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| igniukas01 |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 680 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
nepatinka ir man istorijos ir nelabai patinka helovyno serijos -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Honciw |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 13 Užsiregistravo: 17.11.2011 |
A, man tai įdomios tos helovyno serijos. Jose, šiek tiek to siaubo prieskonio, tačiau viską pagardina simpsonų humoras. Flandersas irgi kietas, jėėėz kuo jis kaltas, jei jis maniakiškai pasišventęs savo religijai. Va, man tai labiausiai nepatinka Bobas. Nežinau, jis šlykštus kažkoks. -------------------- Logic will take you from A to B. Imagination will take you everythere. |
| Quot. |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 296 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
serijos man nepatinka tos kuriose yra istorijos arba helovynas... -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Vasario 22 23:58 |