![]() ![]() |
| Ketvertukas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 68 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1473 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Gariūnuose yra Simpsonų lipdukų (kiek jų - nežinau, turiu du pakelius, mačiau dar porą). Kainuoja po keturis litus (bent jau tie du, kuriuos turiu).Vienų nuotrauką įkelsiu už poros dienų, nes telefonas sugedo Taip pat prekybos centre OZAS, man atrodo HOLLYWOOD NAILS parduotuvėje, prie PRIZM'OS yra Simpsonų lipdukų viena rūšis ir kainuoja 6Lt -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| gabriele |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 218 Užsiregistravo: 28.03.2009 |
Kai dabar yra manija rinkti lipdukus, foto studijoje Fujima buna simpsonu lipduku su simpsonu filmu kaina man atrodo 4LT ir dar kvepenčiu ju kainos nezinau ten tie lipdukai buna dežese reikia visus peržiureti P.S. buna lipduku ir is kitu filmuku Pranešimą redagavo gabriele - 2010 Rugpjūčio 31 11:08 -------------------- mmm... Simpsonai |
| Ketvertukas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 68 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1473 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Šiandien buvau prekybos centre PARKAS (Vilniuje). Ten yra tokie "kioskeliai" ir viename iš jų mačiau Simpsonų lipdukų. Jie kainuoja 5Lt. Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2010 Rugsėjo 1 15:56 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 674 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Tokius pat lipdukus maciau savo rajone, kioske kur parduoda viska =) Kaina 4Lt. Lipdukai - The_Simpsons_Movie |
| jena |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 5 Užsiregistravo: 29.09.2010 |
gal galima suzinoti kaip jie atroda tie lipdukai? |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 674 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
jena, Bandysiu ikelti nuotraukas, jei pasiseks nufotkint rytoj |
| Quot. |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 293 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
Nelabai manau, kad pavyks.. Nemanau, kad savininkas nores, kad fotografuotu (Jo-Jos) kioskeli. -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| Ketvertukas |
Pranešimas #8
|
Quot., Šiaip tais parašė, kad nori pamatyti kaip atrodo lipdukai, o ne kioskelis. O lipdukus fotografuoti galima jau nupirktus. Aš tikrai nevarau, neaiškinu, tiesiog reikia įsiskaityti į pranešimus -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| nemiegalius |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: -2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 85 Užsiregistravo: 6.05.2010 |
gal foto ikelsi -------------------- http://simpsonslt.nicetopic.net |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Vasario 9 18:47 |