![]() ![]() |
| lukelis112 |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
![]() „Facebook“ įkūrėjas Markas Cukerbergas įgarsins save patį animaciniame seriale „Simpsonai“. Cukerbergą išvysime dvidešimt antrame serialo sezone. Epizode, pavadintame „Loan-A Lisa“, Liza Simpson kartu su Nelsonu Mancu ieško investuotojo ir sutinka Cukerbergą verslininkų konvente. Šis epizodas bus rodomas spalio mėnesį tuo pat metu, kai žiūrovų dėmesiui bus pristatytas filmas „Socialinis tinklas, kuriame bus pasakojama „Facebook“ įkūrimo istorija. Socialinis tinklas „Facebook“ buvo įkurtas 2004 metų vasario 4 dieną. Šiuo metu tai didžiausias socialinis tinklas pasaulyje. Jame užsiregistravę daugiau nei 500 milijonų vartotojų. Pranešimą redagavo lukelis112 - 2010 Liepos 30 18:13 -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| tazmanas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1206 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
gera tema, o koks saltinis? -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| lukelis112 |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
Radau kaskokioje svetaineje, nepamenu -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| pixy |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 4 Užsiregistravo: 7.04.2010 |
Manau sitas: http://www.elektronika.lt/news/computers/24433/ |
| lukelis112 |
Pranešimas #5
|
pixy, Ne, kitas kazkoks stasys ar kaip ten -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Vasario 11 15:38 |