![]() ![]() |
| skorpio |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
Manau visi zino, kad siemet 2010 metais Turkijoje vyks vyru krepsinio cempionatas.Lietuviai ir krepsinio orakula turi!!! tai yra žirafa Gudrutis! Taigi uz ka sergate (nors turbut ir tai aisku)?Ka apie sudeti manote? kaip manote, kad seksis Lietuvai? Info: FIBA.com Lietuvos orakulas - Gudrutis Apie FIBA Vikipedijoje Pranešimą redagavo skorpio - 2010 Liepos 23 21:53 -------------------- WTF |
| tazmanas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
sirgsim uz savus kaip visada, gal ka laimesim - net be super zvaigzdiu kurie nedalyvaus siais metais -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Aš visada už lietuvius. O su orakulais man juokinga: aštuonkojis, kurį rusai kvies į ekstrasensų mūšį, nejuokauju, tada papūga, šimpanzė, dabar dar ir žirafa... Tuoj skruzdės spėlios, kas toliau numes diską, ar ietį... -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
tiesa sakai, tikiuosi greit pasimirs visi tie ''orakulai'' kai jie tiesiog neatspes nieko... tokius orakulus galima gatvej rasti, atspes, visi sakys, geras! o neatspes, visi sakys, pasitaiko, juk neimanoma viska atspeti :D -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| skorpio |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
Apie U18 čempionatą Europos Vilniuje! Liepos 26 d. - TV6 - 19.00 Lietuva - Prancūzija Tikėkimės, kad nei karto nepralaimėjusi Lietuva nepralaimės ir Prancūzams. Pranešimą redagavo skorpio - 2010 Liepos 26 17:12 -------------------- WTF |
| Golpinijo |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
sergu uz ispanus -------------------- football.. |
| skorpio |
Pranešimas #7
|
U18 Lietuvos rinktine iskovojo pergale ir yra Europos cempionai!!! Pranešimą redagavo skorpio - 2010 Rugpjūčio 2 21:19 -------------------- WTF |
| Ketvertukas |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Pasaulio vyrų krepšinio čempionatą Turkijoje Lietuvos rinktinė pradėjo pergale. Pirmose truputį nervingose D grupės rungtynėse Izmire šeštadienį Kęstučio Kemzūros auklėtiniai 92:79 nugalėjo Naujosios Zelandijos krepšininkus ir įsirašė pirmą pergalę į savo sąskaitą. Šaltinis 15min Na, ar patiko šios rungtynės? -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Adomukas |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 152 Užsiregistravo: 17.04.2010 |
beabejo Naujoji Zelandija atsipalaidavo antram kelyny ir tada jie ten neblogai pavare :) |
| skorpio |
Pranešimas #10
|
jo seip idomios buvo gaila, kad Javtokas susizeide.buvo grazu ziureti kaip Kleiza mete butu Lietuva isvis juos sutraiske bet trugde tik Penis(cia tokia pavarde) -------------------- WTF |
| wiliusgs |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 179 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
LIETUVA 57- 55 KANADA KITOS LIETUVOS RINKTINES KOVOS: Rugpjūčio 28 diena 16.00 Lietuva — Naujoji Zelandija Rugpjūčio 29 diena 16.00 Lietuva — Kanada Rugpjūčio 31 diena 21.00 Lietuva — Ispanija Rugsėjo 1 diena 21.00 Lietuva — Prancūzija Rugsėjo 2 diena 18.30 Lietuva — Libanas Pranešimą redagavo wiliusgs - 2010 Rugpjūčio 29 17:56 -------------------- Springfield i love this town |
| Ketvertukas |
Pranešimas #12
|
Na, kaip patiko vakarykštės rungtynės su Ispanija??? Aš prieš rungtynes kaip orakulas nuspėjau, kad Lietuviai laimės arba pralaimės labai mažu skirtumu, aš atspėjau. Gal kas mane pakvies į ekstrasensų mūšį??? -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| gabriele |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 218 Užsiregistravo: 28.03.2009 |
Lietuviai šaunuoliai yra gavinėjo nuo Ispanu 16 tašku užmigdė Ispanus o po to Lietuviai prasiveržė i prieki ir taip laimejom P.S. Man visida idomu kas darosi Vilniuje po Lietuviu pergaliu? Pas mus tai truputi parekauja ir kelios mašinos pravažiuoja papysina ir tiek -------------------- mmm... Simpsonai |
| Ketvertukas |
Pranešimas #14
|
Na, ar patiko šios rungtynės su Prancūzija? Lietuva 69-55 Prancūzija -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| skorpio |
Pranešimas #15
|
gabriele, Kaune tai labai daig kas vuksta ypac po rungtyniu su ispanais:DD na del rungtyniu su Ispanais buvau sokiruotas geraja prasme.o su prancuzais nelabai nustebino keista, kad Lietuva pirma D grupeje.idomu dar kaip bus su Libanu bet gali pralaimeti, kad ir 100-1 vistiek grupeje bus 1.O visame cempionate labai laukiu ir tikiuosi, kad greitai susitiks Ispanija-JAV Pranešimą redagavo skorpio - 2010 Rugsėjo 2 13:17 -------------------- WTF |
| Ketvertukas |
Pranešimas #16
|
Po antro kėlinio Lietuva 39-32 Libanas Lietuva 84-66 Libanas Na, ar patiko šios rungtynės? Laukiat antradienio, kai lietuviai kovos su kiniečiais? -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| skorpio |
Pranešimas #17
|
Ketvertukas, Jo laukiu idomu ar jie be YAO MINGO gerais suzais. lauksiu pergales -------------------- WTF |
| Golpinijo |
Pranešimas #18
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
nesamone kazkokia... as vistiek ne uz lietuvius... bet LTU zaide 5-ias rungtynes, ir is ju 5 laimejo -------------------- football.. |
| skorpio |
Pranešimas #19
|
Siandien 21.00 per tv3 rungtynes LIETUVA-ARGENTINA jei LT laimes tikrai busim 1,2,3 arba 4 Pranešimą redagavo skorpio - 2010 Rugsėjo 9 19:21 -------------------- WTF |
| Ketvertukas |
Pranešimas #20
|
LIETUVA 104-85 ARGENTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESAM VIENI IŠ KETURIŲ GERIAUSIŲ PASAULIO KOMANDŲ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AR LAUKIAT ŠEŠTADIENIO, KAI KOVOS SU JAV??? Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2010 Rugsėjo 9 22:52 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 22:20 |