![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1202 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Mums jau 5 metai. Per ta laiką sukaupėm daug medžiagos Simpsonų tema, ir turim daug svetainės bei forumo nuolatinių lankytojų. Mes ir toliau tobulinsime svetainę, diskutuosime Simpsonų temomis, bei kartu žiūrėsime naujausias Simpsonų serijas. Svetainės istorija galite prisiminti kartu su mumis. Ačiū kad esate su mumis! Čia aptarinėjama naujiena: Mums jau 5 metai! -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Nelsonas |
Pranešimas #2
|
| Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 240 Užsiregistravo: 6.03.2011 |
Labai įdomus stilius. Jūs žiauriai gera Administracija. Linkiu dar igai ilgai gyvuoti su simpsonų svetaine. |
| mr.g |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 6 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 139 Užsiregistravo: 30.10.2009 |
jo,labai grazus seip dizainas,labai fainiai padaret kad galim paziuret kokia serija rodis ir is kelinto sezono |
| Eimanciuke |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 148 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Sveikinu su 5-tuoju Gimtadienu! Labai grazu dizaina sukurete, svetaine graziau atrodo :) Ir dekoju uz visa darba ir laika kuri skiriate sio puslapio tobulinimui! :) |
| gabriele |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 218 Užsiregistravo: 28.03.2009 |
noriu pasveikinti su Gimtadieniu. gyvuokite dar labai ilgai nes sis puslapis yra pats geriausias. O naujas dizainas labai geras tik sunku priprasti -------------------- mmm... Simpsonai |
| lukelis112 |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
Sveikinu su 5-uoju gimtadieniu ;) Jus tikrai ilgai gyvuosite ;) Jus pati geriausia Administracija!!! P.S. Labai geras dizainas;] -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| tazmanas |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1202 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
dar keli pasveikinimai is rusijos kolegu ten esu kaip forumo veteranas traFFic -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| skorpio |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 41 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 861 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
Pranešimą redagavo skorpio - 2010 Liepos 16 13:23 -------------------- WTF |
| Eugenijus |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 31 Užsiregistravo: 14.04.2009 |
Man atrodo kad visai idejau jau daugiau negu 5 metai. Nes viskas prasidejo dar 2004 metais. -------------------- Eugenijus.LT Pasto zenkliukai |
| uleule11 |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 275 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Sveikinu su 5 gimtadieniu. -------------------- KAS GERIAUSIAS FILMUKAS ISTORIJOJ KA KA KA?NU ATSAKYSI AR NE?MAN TAI THE SIMPSONS. |
| tazmanas |
Pranešimas #11
|
Eugenijus, senas geras Eugeniju :) juk ir tu presidejai prie musu jubiliejaus, ir pati pradzia, mano, buvo butent nuo tavo projekto ;) ir tavo thesimpsonsfans.tk ;) aciu kad prisimeni mus :)) -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Eugenijus |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 31 Užsiregistravo: 14.04.2009 |
tazmanas, Sveikas Vitalijau :) As visada prisimenu. Visada uzeinu, bet to nerodau))) Juk cia iki siol daug informacijos is TSF ;))) Labai malonu girdeti tuos zodzius apie save ir thesimpsonsfans.tk projekta. Bet gal ir mano buvo ideja, bet be taves tiek daug negaleciau padaryti ir be tos komandos, kuria dabar turite. Esu laimingas kaip tevas. Bet kurio vaikas taip greitai uzaugo iki to kad tapo zinomas daugeliau Lietuvoje. Pranešimą redagavo Eugenijus - 2010 Liepos 21 18:40 -------------------- Eugenijus.LT Pasto zenkliukai |
| diaarni |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 48 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Sveikinu su 5-uojiu gimtadieniu cia patys geriausi adminai :D -------------------- Simpsons its my life |
| Eugenijus |
Pranešimas #14
|
-------------------- Eugenijus.LT Pasto zenkliukai |
| Spider_Pig |
Pranešimas #15
|
![]() Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 5 Užsiregistravo: 17.04.2010 |
Sveikinu su gimtadieniu. Žiaurei geras dizainas, gerai padarėt, kad galima pažiūrėti, kokią seriją rodis per TV. -------------------- Pats geriausias, pats įdomiausias, pats juokingiausias, pats populiariausias, pats žiūrimiausias - THE SIMPSONS |
| wiliusgs |
Pranešimas #16
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 179 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
noriu jus pasveikinti su gimtadieniu ir palinketi,kad dar ilgai gyvuotumet. -------------------- Springfield i love this town |
![]() |
| Dabar: 2012 Vasario 9 19:05 |