![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1206 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Mūsų kolektyvas sveikina vaikus su šią dieną …aš turiu teisę gyventi nieko nebijodamas… aš turiu teisę gyventi su savo mama ir tėveliu… kai aš sergu, man turi būti suteikta medicinos pagalba… aš turiu teisę lankyti darželį ir mokyklą… niekam nevalia manęs mušti… visi vaikai yra svarbūs… aš turiu teisę sakyti tai, ką galvoju… aš turiu teisę žaisti… Plačiau apie šią diena skaitykitė čia Čia aptarinėjama naujiena: Tarptautinė vaikų gynimo diena -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| uleule11 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 275 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Aciu uz sveikinimus .Nuotrauka patiko. -------------------- KAS GERIAUSIAS FILMUKAS ISTORIJOJ KA KA KA?NU ATSAKYSI AR NE?MAN TAI THE SIMPSONS. |
| Maingirdas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 1 Užsiregistravo: 9.06.2010 |
Geri Simpsonai idomios serijos -------------------- No ir |
| kepas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 16 Užsiregistravo: 19.07.2009 |
nu seip tikrai geri simpsonai parodo kad huomeris nekencia vaiku |
| skorpio |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 41 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 861 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
houmis nekencia vaiku :DD -------------------- WTF |
| diaarni |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 48 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Paziurekit sy klipa kury simpsonai sukure jis geresnis net us tikra http://www.youtube.com/watch?v=S1HaYBTC0KQ&feature=related -------------------- Simpsons its my life |
| Edviliuxas |
Pranešimas #7
|
| Reputacija: 7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 358 Užsiregistravo: 11.05.2010 |
Eina sau!!!!!! Koks fainas video, taip man patiko!! Galėtų jį rodyt per prasidėjimą visalaik O pažiūrėkit čia irgi geras: http://www.youtube.com/watch?v=LFdHiarlS98&feature=related Čia 3D simpsonų intro -------------------- super FORUMAS |
| skorpio |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 41 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 861 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
diaarni, cia tai geras video -------------------- WTF |
| diaarni |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 48 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Prieko cia kad rodytu pries prasidejima as norejau pasakyti kad jisai geresnis us ta tik tok kur tikra merga dainuoja jaika.o tas 3d sudiniau nei 3 zesono grafika ar kaip ten usstrigo zodis.:D -------------------- Simpsons its my life |
| Edviliuxas |
Pranešimas #10
|
| Reputacija: 7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 358 Užsiregistravo: 11.05.2010 |
Nu visų pirma - nieks tau nesakė, kad tas 3D yra geresnis uz 3 sezono grafiką, o antra, skorpio tas video patiko. O aš ir nesakaiau, kad geriau už tikrą klipą, aš ir turėjau omeny, kad norėčiau, kad rodytų per prasidėjimą, nes jei ką ten yra kurta kaip simpsonų intro... -------------------- super FORUMAS |
![]() |
| Dabar: 2012 Vasario 11 15:20 |