![]() ![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Pasinaudojęs akcija JAMAM, Akropolyje, nusipirkau Simpsonų marškinėlių, maximoje, bei pagaminau 3D stikle mūsų sajto logo, 5 metų proga (vasaros viduryje gimtadienis). 3d stiklo matmenys - 10mm*102mm*152mm - kaina 75lt, marškinėlių vnt kaina 18lt. Raginu ir jus naudotis nuolaidomis, ir plėsti savo Simpsonų kolekciją. Čia aptarinėjama naujiena: Akcija JAMAM Akropolyje -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
tazmanas, Bet tu ir Simpsopatriotas. Net nežinau, ar aš pats tokiems dalykams išnaudočiau apie 100Lt.!!! -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| skorpio |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
aha as irgi nezinau. -------------------- WTF |
| diaarni |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 48 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
kietai tas stiklas atrodo :D:D:D:DXD -------------------- Simpsons its my life |
| Edviliuxas |
Pranešimas #5
|
| Reputacija: 7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 358 Užsiregistravo: 11.05.2010 |
Jooo, tazmanas tai gerąja prasme išprotėjęs dėl simpsonų -------------------- super FORUMAS |
| tazmanas |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
na nezinau, kiek as isprotejes, manau jus panasiai darysit, tiesiog man jau 26metai, o simpsonu sultyse verdu jau..... 12 metu... tiesiog jie mano kraujije... kai kuriems musu forumo dalyvems ir tiek metu nera, kiek as juos ziuriu :D -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Šiandien vėl akcija JAMAM AKROPOLYJE nuolaidos iki 50% -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Ketvertukas |
Pranešimas #8
|
-------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| igniukas01 |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
butinai nuvaziuosiu, o nuolaidos visiems drabuziams 40 % ar tik kai kuriems? -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #10
|
igniukas01, Ne manęs klausk :) Manau, kad visiems drabužiams -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #11
|
jo ir vel visi lyg pamise ims viska ir beliaka... nebus kur praeiti, o prekybininkai dziaugsis kai daug siuksliu atsikratys.... ps mano temos pirmasis pranesimas yra lygiai pries metus 2010 Geg 16 galima izvelgty kad ir kitais metais bus panasiu laiku Pranešimą redagavo tazmanas - 2011 Geg 18 22:45 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Eugenijus |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 33 Užsiregistravo: 14.04.2009 |
Seip tai si projekta pradejau dar 2004 metais. Po poros menesiu mes su tavim tazmane susitikome thesimpsons.ru forume, ir tada pradejome kurti ji kartu. Tai tiksliai pamenu. Kai vieni sako kad jam siais metais bus 5 metai, as manau kad jam jau 7 metai ir eina 8-ti metai. Pats pirmas jo vardas buvo thesimpsonsfans.hotmail.ru Aisku jau jo nera. Bet kiekviena pakeitima pamenu vis dar. Ir malonu zinoti kad jis tapo jau toks didelis ir zinomas (Aciu dievui ne as))) Na gal tik truputi) Pranešimą redagavo Eugenijus - 2011 Geg 18 23:07 -------------------- http://Eugenijus.lt |
| Ketvertukas |
Pranešimas #13
|
tazmanas, Kas pusė metų, pažiūrėk mano pranešimą lapkričio 13d., prieš pusę metų :) Eugenijus, Čia į temą??? Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Geg 19 14:38 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #14
|
Ketvertukas, ai, nu jo, las puse metu... cia diedukas eugenijus isiterpe, jam galima, jis kaip Abrahamas simpsonas, sneka kada nori ir kur nori :D -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #15
|
na dlinkimes, kas koki slamsta nupirko? as du dvd filmus, bei gantelius 2x3kg, :D i kiti pasele zmones griebe viska :DD -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #16
|
tazmanas, Nieko nepirkau, gailiuosi, teks laukti kitos akcijos, planavau pirkti knygą, tai ir joms atskirai būna akcijos :DD Spėju buvo skruzdėlynas ten??? :DD -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #17
|
jo, ypac is ryto kaip nekeista, visos kasos pilnos, su vezimais, po 15 zmoniu... -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| igniukas01 |
Pranešimas #18
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
as buvau 9 valanda tai zmoniu dar nedaug buvo, bet kol apsipirkinejom tai 10 valanda atejo kasos jau uzsipilde, as pirkau simpsonu marsikelius kelnes ir dzemperi. -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| tazmanas |
Pranešimas #19
|
tai ka, matyt laukiam kita savaitgali nauja JAMAM? -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| blooderis |
Pranešimas #20
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Gal kas idetu simpsonu prekes kurios bus per JAMAM bent zinotume del ko vaziuojam :D -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 21:58 |