![]() ![]() |
| igniukas01 |
Pranešimas #21
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
jo tai jos tipo sunus lanke tai lb nori, kad ir as lankyciau, ji pas mane ateina triusio su anukele savo paziuret, i kasi pameto :D -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #22
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
igniukas01, Quot., Nedarom chat'o - apie viską tema jau yra, o čia aptarinėjama veikla po pamokų. Jei į temą, vaikštau tik į radiją, bet ne kasdien, kaip rašiau -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| B1G |
Pranešimas #23
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
Ketvertukas, Niekas cia jokio chat'o nedaro, mane jau tu pradedi uzknisti. Kabinejiesi prie kas antro pranesimo, ir pats rasai ne i tema. Suprantu kai kartais parasai nechat'int, bet kai pradedi rasyti apie nesamones, tai kodel visam forumui tai kas tau nesamone yra samone? Nervuoji zinok kai esi kazkoks mazvaikis, o vaidini profesoriu, neuzaugusi, o jau pasenusi. |
| modestonia |
Pranešimas #24
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
ar nepamirsot kad cia tema ne off-topic o "ka veikiate po pamoku?" as siuo metu nieko nelankau nes namie turiu treniruokli tai ant jo sportuoju. pernai metais lankiau baseina. o nuo 2008 metu pabaigos iki 2010 metu pradzios lankiau video bureli :D labai megdavau filmuot. (paskui pasidare visai neidomus sis kvailas pomegis ir meciau ta bureli) Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Lapkričio 14 18:54 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Quot. |
Pranešimas #25
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
o as dabar jau lankau labai daug ka :)) lankau hiphopą, orentacinį sportą, baseina, daile, gitara :)) -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 21:45 |