![]() ![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1206 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Nuo šiandien vesiu tinklaraštį - Blaivi Lietuva. Čia kiekvieną dieną rodysiu jums alkoholio padarinius. Ir pabandysiu pardodyti jums kad sąvokos ''gerti saikingai'' nėra. Tinklaraštis tik pradinėje stadijoje, tačiau laikui bėgant jį tobulinsim. Tad užeikite kasdien, nepamirškitė adreso - Blaivi Lietuva Čia aptarinėjama naujiena: Užteks tylėti! Aš už blaivią Lietuvą! Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Balandžio 8 15:59 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Edviliuxas |
Pranešimas #2
|
| Reputacija: 7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 358 Užsiregistravo: 11.05.2010 |
Tai jau tikrai tie pijokai kažkokie savižudžiai.. Geria, o paskui apsimeta, kad dar gailisi, kad gėrė, nors ištikro poto vėl pradeda gerti.. -------------------- super FORUMAS |
| lukelis112 |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
tazmanas, As gausiu rinkini prifimluota pijoku, kad pamatytu lietuva kiek pas mus tokiu yra as tau atsiusiu -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| tazmanas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1206 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
aciu kad lankotes mano bloge, bandau kas diena ten ka nors ikelti :) Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Geg 31 11:28 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #5
|
-------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| skorpio |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 41 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 861 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
galejo duot ir didesne bauda -------------------- WTF |
| tazmanas |
Pranešimas #7
|
Vilniaus rajone mirė alkoholiu nugirdyta 13-metė duodu 100% kad ta 13-metė tikrai nenorejo, kad jos dienos baigtusi butent taip -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| simpsonas123 |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 105 Užsiregistravo: 8.05.2010 |
aik tu blogai as uz tave -------------------- SIMPSONAI saunus |
| tazmanas |
Pranešimas #9
|
-------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #10
|
Pranešimą redagavo tazmanas - 2011 Balandžio 9 11:31 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 68 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1473 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
tazmanas, Baisu... Cituoju A. Valinską "kur Kubilius nuvedė šalį, kad net velnias blaivas į ją negali žiūrėt?". Manau, kad ir apie šį įvykį (Auksiniai svogūnai 2011, kuriuos visi matę, prisimins ilgai) reiktų patalpint tinklaraštyje -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| skorpio |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 41 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 861 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
arba taip pat neblogas ivykis su girtu teiseju:) -------------------- WTF |
| Ketvertukas |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 68 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1473 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
skorpio, Ai, jo, čia geras :D :D :D ."Krentantis" išgėręs teisėjas -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| blooderis |
Pranešimas #14
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 362 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Ketvertukas, Jo cia geras luzau taip juookinga -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| Golpinijo |
Pranešimas #15
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
Tu su-------do , -------- gabale admin: pataisau tavo komentara Pranešimą redagavo tazmanas - 2011 Balandžio 10 16:04 -------------------- football.. |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Vasario 11 15:50 |