![]() ![]() |
| Mikas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 27 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 231 Užsiregistravo: 12.03.2009 |
Ilgai laukti video, nuotraukos, bei interviu su Džiugu Siaurusaičiu jau mūsų svetainėje. Visa tai galite pamatyti čia. Už galimybę pažiūrėti ir įamžinti kaip yra įgarsinamos Simpsonų serijos dėkojame Džiugui Siaurusaičiui, Ievai Barakauskaitei, Vitalijui Ivanovui ir SDI vadovybei. Čia aptarinėjama naujiena: Apsilankymas Simpsonų 20-ojo sezono serijų įgarsinime Pranešimą redagavo Mikas - 2010 Kovo 14 00:36 |
| andriusk |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 7 Užsiregistravo: 11.03.2010 |
Šaunumėlis! Smagu pamatyti kaip garsinami mūsų visų mylimieji Simpsonai. Labai ačiū tinklapio redaktoriams už tokį didelį padarytą darbą šiam tinklapiui :) |
| tazmanas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1202 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
tai mano buvo svajone patekti ten ir padaryti tai, dar pries 4 metus kukius turejau sita tiksla, pasiekes ji, net nezinau kuo jus dar galeciau nustebinti, :D interviu emem is dziugo, ievos, TSM komandos, Forum Cinemas komandos, buvom filmo montaze, ekskurrija i spaustuve, kaip gaminami komiksai, ka dar galim padaryt? -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| andriusk |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 7 Užsiregistravo: 11.03.2010 |
Dabar belieka susitikti su pačiu Mattu Groeningu :)) |
| tazmanas |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1202 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
andriusk, na cia jau be sansu :D -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Mikas |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 27 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 231 Užsiregistravo: 12.03.2009 |
tazmanas, Niekada nesakyk niekada :) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 68 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1468 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
tazmanas, Gal prieš Mattą Groeningą reikia susitikti su tikraisiais įgarsintojais??? -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #8
|
visai noreciau, jei kada nors busiu JAV, nusifotkinti prie Simpsonu zvaigzdes Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Kovo 14 19:48 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| uleule11 |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 275 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Labai daug vidijo ir aprasimo.Man patiko. Daug suzinojau apie igarsinima. -------------------- KAS GERIAUSIAS FILMUKAS ISTORIJOJ KA KA KA?NU ATSAKYSI AR NE?MAN TAI THE SIMPSONS. |
| diaarni |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 48 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Mikai as noreciau paklausti gal tu zinai kelinta rodo sezona per tv6 nes man atrodo kovo-16 diena rode vakare 21 sezono serija nes kai prasidejo simpsonai pradzia buvo nauja isskart rode kaip nelsonas ir kiti banditai pjove galva tos statulos kur stovi springfilde pavadinima pamirsau tos statulos ir ta galva nukrenta ant ralfo galvos cia gal 21 sezonas? -------------------- Simpsons its my life |
| tazmanas |
Pranešimas #11
|
diaarni, jau pilnu greiciu rodomas 20 sezonas per tv6 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Mikas |
Pranešimas #12
|
diaarni, Simpsonų nauja pradžia buvo pradėta rodyti, kai Simpsonai buvo pradėti rodyti HD formatu, t.y. nuo 10-os 20-ojo sezono serijos, kurią spėju šiandien rodė TV6. |
| diaarni |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 48 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
A aisku aciu uz atsakymus jius nors atsakot ne taip kaip obuolys.lt/simpsonai -------------------- Simpsons its my life |
| tazmanas |
Pranešimas #14
|
diaarni, mums jau greit 5 metai bus, o obuoliams tik metai, ir kaip matai mes cia visada aktyvus esam, beveik kas diena forume rasome ir naujenas dedam, tai mes kokybiskesni kviesk cia ir savo draugus! -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| diaarni |
Pranešimas #15
|
aisku kad kvieciu :D tas obuolys mano kalba tikri botai :D -------------------- Simpsons its my life |
| deviser |
Pranešimas #16
|
![]() Reputacija: 7 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 109 Užsiregistravo: 16.04.2009 |
Oho, buvo tikrai įdomu pažiūrėti! Na, o dabar lauksiu viktorinos, nes dar jokioje nedalyvavau -------------------- SIMPSONAI! |
| Edviliuxas |
Pranešimas #17
|
| Reputacija: 7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 358 Užsiregistravo: 11.05.2010 |
Geeeras, labai norėčiau pamatyt -------------------- super FORUMAS |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #18
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 674 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
|
| skorpio |
Pranešimas #19
|
![]() Reputacija: 41 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 861 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
ziaurei fainai jau senai norejau tai pazet :D -------------------- WTF |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Vasario 6 07:30 |