![]() ![]() |
| new wwe |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 31 Užsiregistravo: 26.01.2010 |
parasykite savo nuomone -------------------- Dj Tiesto fan |
| wiliusgs |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 179 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
MAN VISI PATINKA NUMERIAI.IR ISTORIJOS,KONKURSAI,GALERIJA. -------------------- Springfield i love this town |
| tazmanas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
juk yra komiksams skirtas kitas skyrius. ir kai darai temas, gl pradziai parasyk ir savo nuomone? o ne versk kitems savo mintys reiksti -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| zuikis |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: -16 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 63 Užsiregistravo: 10.03.2010 |
1 man labiausiai patiko |
| skorpio |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
1,15,4,12,11 siti man geriausi -------------------- WTF |
| Edna |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 180 Užsiregistravo: 23.04.2010 |
18 numeris tik ta dbr teturiu -------------------- Terminator: The Sarah Connor Chronicles fane |
| flanders |
Pranešimas #7
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 2 Užsiregistravo: 30.10.2010 |
geriauses tai pats pirmas :D |
| Golpinijo |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
Aš nebepirkau žurnalo nuo gegužės. šiandien nusipirkau, po 5 mėn. pertraukos. Normaliai, bet paplonino žurnalą, o kaina ta pati -------------------- football.. |
| blooderis |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Tikra tiesa dabar tik viena istorija o ne dvi -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| houmeris simpsonas |
Pranešimas #10
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Svečiai Pranešimų: 0 Užsiregistravo: 1.01.1970 |
man irgi visi numeriai labai patinka. Nezinau net kuris geriausias. |
| Golpinijo |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 411 Užsiregistravo: 17.06.2010 |
geriausias yra vis naujesnis nr. bet siaip tai VISI ;) -------------------- football.. |
| Ketvertukas |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Citata: Golpinijo Aš nebepirkau žurnalo nuo gegužės. šiandien nusipirkau, po 5 mėn. pertraukos. Normaliai, bet paplonino žurnalą, o kaina ta pati dumbells Čia ne tu rašei? Kam kartoti, pirmas net ne į temą... O jei į temą - man labiausiai patinka 1 numeris -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Golpinijo |
Pranešimas #13
|
Db supratau kad nera skirtumo , ar dvi ar viena istorija. o kai buna viena istorija , vadinas amerikietiskame nr buvo tokie kitokie komiksai... (kurie lietuvai nesuteikti) -------------------- football.. |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 01:17 |