![]() ![]() |
| Mikas |
Pranešimas #21
|
![]() Reputacija: 27 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 232 Užsiregistravo: 12.03.2009 |
Pamiršau visai, bet laiku LTV įsijungiau taigi pažiūrėjau.. :) Na kągi, nepasisekė priešpaskutiniam ture, ką jau padarysi, kitą kartą bus geriau ;)) Geriausias tai tas chebrantas su neaiškiu vardu, pavadintas Metallicos grupės nario garbei, omg, žvengiau nesustodamas :D |
| Ketvertukas |
Pranešimas #22
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Mikas, Hetvildas -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| skorpio |
Pranešimas #23
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
aj jo tas tai metalicos fanas net ir vardas jos nario garbei -------------------- WTF |
| tazmanas |
Pranešimas #24
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
iraso ieskokite cia http://lrt.lt/archyvas/ :) -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #25
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
tazmanas, Reiks mėnesį, kokį palaukt, bet aš jau turiu diske, nes man įrašė. Pažįstamas turi tokią programą. Mikas, Štai vienas straipsnis apie J. Hetfieldą. P. S. Pavardė neteisingai parašyta -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #26
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Citata: Ketvertukas Reiks mėnesį, kokį palaukt, bet aš jau turiu diske, nes man įrašė. Pažįstamas turi tokią programą. tai is lrt galima persisiusti, bet kokybe bus labai prasta.... bet pasiziurejimui uztenka Citata: Ketvertukas Reiks mėnesį, kokį palaukt, bet aš jau turiu diske, nes man įrašė. Pažįstamas turi tokią programą. tai is lrt galima persisiusti, bet kokybe bus labai prasta.... bet pasiziurejimui uztenka -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Edviliuxas |
Pranešimas #27
|
| Reputacija: 7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 358 Užsiregistravo: 11.05.2010 |
Mačiau seniai tą laidą, nepamenu, bet atrodo, kad neblogai pasirodei ;) -------------------- super FORUMAS |
| Ketvertukas |
Pranešimas #28
|
Na ką, ir vėl naujas LTV projekto Lietuvos Tūkstantmečio Vaikų sezonas!!! Kas praeitais metais nespėjot sudalyvauti, NELIŪDĖKIT!!! Dar turit šansą sudalyvauti šiais metais!!! Anketos šeštokams ir septintokams (Penktokai bus paskutiniai, bent jau man taip atrodo) PASKUBĖKITE!!! Šeštokų ir septintokų anketas siųskite iki rugsėjo 9d. SĖKMĖS Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2010 Rugpjūčio 31 13:05 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Ketvertukas |
Pranešimas #29
|
Jau yra anketos aštuntokams ir devintokams www.tukstantmeciovaikai.lt Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2010 Rugsėjo 5 22:29 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #30
|
Ketvertukas, dalyvausi? berods 2kartus zaidei, antras buvo sekmingesnis -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #31
|
tazmanas, Ne, žaidžiau vieną. Žinoma, kad užpildžiau anketą, kitaip aš nebūčiau aš -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Ketvertukas |
Pranešimas #32
|
Na va, šiandien sulaukiau skambučio ir klausinėjo klausimų. Jei pateksiu - pranešiu -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #33
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 675 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Ketvertukas, Saunuolis =) lauksime is taves ziniu =) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #34
|
Na va, šiandien paskambino iš "Lietuvos Tūkstantmečio Vaikų" ir PATEKAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| lukelis112 |
Pranešimas #35
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
Ketvertukas, Sveikinu!!! Manau nebebijai... =) -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #36
|
lukelis112, Na, trečią kartą būsiu televizinėje laidoje kaip dalyvis... -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Ketvertukas |
Pranešimas #37
|
Užmiršau trečiadienį parašyt. Tai gaila, bet nepasisekė... Bet nieko -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| skorpio |
Pranešimas #38
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
Ketvertukas, sveikinu jei ir vel patekai tai saunuolis,linkiu laimet! -------------------- WTF |
| Ketvertukas |
Pranešimas #39
|
skorpio, Perskaityk praeitą pranešimą Na, kaip žadėjau, keliu nuotraukas: Ir įeikit į Baltupių vidurinės mokyklos internetinį puslapį. Ten trečioje, ar kokioje temoje, yra daugiau nuotraukų (ne į temą, klink, klink Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2010 Rugsėjo 30 18:57 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| skorpio |
Pranešimas #40
|
o kada per TV rodys? -------------------- WTF |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 01:09 |