![]() |
| lukelis112 |
Pranešimas #21
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
Mikas, as jo nekuriau as dar per mazas puslapio turejimui Caramele..., Man paciam truksta vaizduoklio. Ir as jo nekuriau supranti man tik 10. Dar ta VIP sistema apsurdas. Pasiilgau vaizduoklio ir nemokamu seriju -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| Caramele... |
Pranešimas #22
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 85 Užsiregistravo: 2.12.2009 |
lukeli, oi sorry o gal zinai kas kure?? |
| lukelis112 |
Pranešimas #23
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
Caramele..., Yra is cia kaskoks hypre Pranešimą redagavo lukelis112 - 2010 Balandžio 5 21:22 -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| Caramele... |
Pranešimas #24
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 85 Užsiregistravo: 2.12.2009 |
lukeli112, labai aciu uz info.. |
| hypre |
Pranešimas #25
|
| Reputacija: 5 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 15 Užsiregistravo: 30.11.2009 |
Sveiki,na taip,vaizduoklį aš buvau pardavęs ir jį valdė kitas žmogus,bet jam trūko laiko viską prižiūrėti ir panašiai,o gavos taip,kad niekas pirkti nenorėjo tai sukūrė naują projektą(nes vaizduokį brangu išlaikyti,o už vip`us nesusirinkdavo). Ir dabar likot nuskriausti,bet artimiausiu laiku žadu padaryti kažką panašaus tik video bus talpinami viešose video talpyklose. :) Iki susirašymo. |
| Caramele... |
Pranešimas #26
|
Sveiki,na taip,vaizduoklį aš buvau pardavęs ir jį valdė kitas žmogus,bet jam trūko laiko viską prižiūrėti ir panašiai,o gavos taip,kad niekas pirkti nenorėjo tai sukūrė naują projektą(nes vaizduokį brangu išlaikyti,o už vip`us nesusirinkdavo). Ir dabar likot nuskriausti,bet artimiausiu laiku žadu padaryti kažką panašaus tik video bus talpinami viešose video talpyklose. :) Iki susirašymo. Nu kad nuskriausti tai ir pats matai..O neislaikei del to kad Vip idiegei, ar kaip.? |
| hypre |
Pranešimas #27
|
| Reputacija: 5 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 15 Užsiregistravo: 30.11.2009 |
Neišsilaikė dėl to,nes nebuvo surenkama pakankamai pinigų nei be vip,nei su vip. Norint,kad išsilaikytų reikėtų,kad kaina būtų 5lt/sav tai nemanau,kad visi patenkinti būtų. :) Pranešimą redagavo hypre - 2010 Balandžio 10 14:08 |
| mazvydas |
Pranešimas #28
|
| Reputacija: -2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 1 Užsiregistravo: 11.04.2010 |
bet serijos tai angliskos visos. |
| Caramele... |
Pranešimas #29
|
vaizduoklyje ne visos, bet musu torentu trekeryje ju ir daugokai. |
| rolandukas35 |
Pranešimas #30
|
![]() Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 1 Užsiregistravo: 20.05.2010 |
nu gal tu ir taisus |
| hypre |
Pranešimas #31
|
Ruošiu paskutinius patepimus naujame tinklapyje,kuriame galėsite žiūrėti online(10 serijų į dieną). Norintys žiūrėti be apribojimų rašykit čia,iš šio tinklapio atrinksiu kelis narius. :) |
| Edviliuxas |
Pranešimas #32
|
| Reputacija: 7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 358 Užsiregistravo: 11.05.2010 |
Aš tai žiūriu serijas per televizorių, ne per internetą... Užteks būti man ir paprastu vartotoju, kuris gali žiūrėti 10 serijų į dieną -------------------- super FORUMAS |
| adas |
Pranešimas #33
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 1 Užsiregistravo: 9.04.2010 |
wtf kas c per nesamone vapse kas tas chatulo kur tuos simpsonus zet |
| martynas1234 |
Pranešimas #34
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 30 Užsiregistravo: 22.03.2010 |
Aš norėčiau žiūrėti be apribojimų |
| Edviliuxas |
Pranešimas #35
|
Na kiekvienam vis kitaip, pavyzdžiui 10 serijų per dieną man tikrai per akis. -------------------- super FORUMAS |
| ugnee4 |
Pranešimas #36
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 1 Užsiregistravo: 29.03.2010 |
Nu tikracia visi pasiilgo vaizduoklio ipac senojo kur galejai tiek seriju ziuret kiek nori .O kaip jis pasikeite tai net neja nueiti i savo anketa nei susikurti , bet po kazkiek laiko ejo . Ir dar zinojau viena gudrybe ,kad nereiketu sakytis VIP'o prispaudai daug seriju ir eini vis atgal atgal ir tjaip daug gali ziuret Na dar yra toks puslapis kur 3 simpsonu sezonai yra jis vadinasi Online.tt.lt ir ne tik Hana MontanaHaris Poteris Lietuvos talentai t.t Pranešimą redagavo KOSHECHKA - 2010 Birželio 6 21:09 |
| Edviliuxas |
Pranešimas #37
|
ugnee4, Gal galima tavęs paklausti kodėl tu manai, kad visi? -------------------- super FORUMAS |
| skorpio |
Pranešimas #38
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
as manau kad ji tiesiog nori parasyt viska ka visi ir tiek.man tai nereikia to vaizduoklio nueinu i www.wtso.com ir ziuriu Pranešimą redagavo skorpio - 2010 Birželio 11 13:58 -------------------- WTF |
| Edviliuxas |
Pranešimas #39
|
as manau kad ji tiesiog nori parasyt viska ka visi ir tiek. Čia biškį nesupratau ką turėjai omeny... -------------------- super FORUMAS |
| skorpio |
Pranešimas #40
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
na tiesiog daug kieno nuomone yra lb panasi kaip ir jos visi (kas per ji ziuredavo jas anksciau) nori ziureti ji nemokamai ir vel ir senojo vaizduoklio pasiilgo ir nori kad butu taip kaip ir anksciau -------------------- WTF |
![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 00:54 |