![]() |
| lukelis112 |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
siame puslapije yra beveik visi simpsonu sezonai online lietuviskai!!! www.vaizduoklis.lt reikia tik prisireginti ir jau gali zeti nemokamai! -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| hypre |
Pranešimas #2
|
| Reputacija: 5 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 15 Užsiregistravo: 30.11.2009 |
Taip ir pažadu,kad jame bus ne tik simpsonai,o laikuj einant atsiras family guy,futurama ir kiti ;] |
| wiliusgs |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 179 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
ten vien simpsonai.aciu kad pasaket prisiregistravau va dabar. -------------------- Springfield i love this town |
| martynux |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 50 Užsiregistravo: 18.07.2009 |
Nesamonė vip įdiegė ir reikia mokėt Pranešimą redagavo martynux - 2010 Sausio 23 15:46 -------------------- http://springfield-connection.com/images/wallpapers/thumbs/bart01.gif |
| tazmanas |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1202 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
na kas dar lankosi sitame saite? ziuriu jie jau ima uz serijas pinigus, jau nebe nemokamas tapo? -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Mikas |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 27 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 231 Užsiregistravo: 12.03.2009 |
Nesijaudinkit - greitai mes tokį projektą paleisim, nemokamai bus galima žiūrėt serijas :)) Nušluostysim nosį tam vaizduokliui :P |
| uleule11 |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 275 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Jau ir idejo Famaly guy.Jo su ta vip iranga nesamone padare. -------------------- KAS GERIAUSIAS FILMUKAS ISTORIJOJ KA KA KA?NU ATSAKYSI AR NE?MAN TAI THE SIMPSONS. |
| hypre |
Pranešimas #8
|
| Reputacija: 5 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 15 Užsiregistravo: 30.11.2009 |
Juk reikia kažkaip išlaikyti serverį,juk kainuoja ir srautas ir didelė linija,nes jūsų daug,o dar vieta. P.s. Juk turi būt serveriai ten kur įstatymai tai leidžia. Sėkmės jums kuriant,pagyvuosit mėnesį ir kelis ir bus off,nes nebus iš ko išlaikyt,kaip ir su vaizduokliu pradžioj |
| Mikas |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 27 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 231 Užsiregistravo: 12.03.2009 |
Kas bus tas bus - pagyvensim pamatysim. |
| Caramele... |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 85 Užsiregistravo: 2.12.2009 |
Simpsonu ne visos serijos yra 9s14e nera Strong Arms of the Ma torentu trekeryje taip oat nera.! |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 674 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Caramele..., idemiai skaitom temos pavadinima: vaizduoklis.lt, beveik visi simpsonu sezonai online LT!!! Musu trekeryje yra tos serijos, kurios yra igarsintos LT kalba, jei tokios neturime, tai ir trekeryje jos nebus. |
| wiliusgs |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 179 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
as dabar vip isidiegiau uz 2lt savaitei. -------------------- Springfield i love this town |
| zuikis |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: -16 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 63 Užsiregistravo: 10.03.2010 |
|
| tazmanas |
Pranešimas #14
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1202 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
adresas jau kuris laikas pakeistas i vaizduoklis.tv o visi kas iesko per sena adresa, matyt ieina i sia tema per google, ir tuom didina mums lankomums :D -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Mikas |
Pranešimas #15
|
Normaliai :D Ankščiau tai vaizduoklis.lt permesdavo į *.tv, dabar, tikriausiai bijo LANVOS :D |
| Dr1ft3r1s |
Pranešimas #16
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 1 Užsiregistravo: 16.01.2010 |
Nebėra vaizduoklio... Dabar kažkokį chatulo.com padarė, nesamonė... |
| martynas1234 |
Pranešimas #17
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 30 Užsiregistravo: 22.03.2010 |
Gal pardavė todėl girdėjau kad pardavinėje. |
| Caramele... |
Pranešimas #18
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 85 Užsiregistravo: 2.12.2009 |
lukeli, kodel nebera vaizduoklio.? cia kas kokia nesamone padaret.. zinok daug geriau ir pelningiau vaizduoklis.tv o ne ten kas kokia nesamone. . be zodziu, jai mus suprastum vel atkurtum vaizduokli. labai prasau.!!!! |
| Mikas |
Pranešimas #19
|
Ne lukelis kūrė vaizduoklį, ne jis ir atgaivins :)) |
| sonata kvederyte |
Pranešimas #20
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 1 Užsiregistravo: 5.04.2010 |
Ar galite pasakyti kaip man paziureti simpsonu serija? |
![]() |
| Dabar: 2012 Vasario 9 19:12 |