![]() ![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Policija neva turi daugiau nei 100 IP adresų, ir ieško jų savininkų, kurie siuntė nelegaliai naują WINDOWS 7 versiją, bei muziką, ir žada skirti didelę baudą. Pirma tai liečia linkomanijos vartotojus. Kol nebus viskas iki galo žinoma, mes laikinai nutraukiam serijų dalybas mūsų trekeryje. Sekite žinias. Čia aptarinėjama naujiena: Nelegalūs persisiuntimai -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| uleule11 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 275 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Nu jo su ta windaus 7 ira tokiu problemu. -------------------- KAS GERIAUSIAS FILMUKAS ISTORIJOJ KA KA KA?NU ATSAKYSI AR NE?MAN TAI THE SIMPSONS. |
| Julius |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 22 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 223 Užsiregistravo: 18.03.2009 |
Nuoroda Pasirodo microsoft lietuva nieko apie tai nezinojo, priedo atsisiuntus win 7 duodama 30 dienu jai aktyvuoti, o tas 30 dienu galima naudotis neaktyvuota, todel Lanva nieko is to nepasieke, ir pralaimejo manau sita musi, todel ir siustis galima ramiai manau :D |
| monikam |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 15 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Ziauru :( -------------------- monika 8-) |
| WYLMAS |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 16 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
dar nėra žinoma tikslių LANVA ,,pagautų" asmenų, tad ramiai gyventi negalima, o ypač tiems, kurie siuntėsi Windows 7. Bet svarbiausia, kad naujausia Simpsonų serija būtų pasiekiama iš FTP serverių arba bent būtų įkelta į failai.lt :) -------------------- Radistai per zip fm ( www.zipfm.lt ) |
| Mikas |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 27 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 232 Užsiregistravo: 12.03.2009 |
Ko jūs čia šikat atsiprašant į kelnes :)) Aš tai manau, kad čia totali pieva, tiesiog tam, kad pagasdint \"piratus\":)) O dėl mūsų trekerio, tai nežinau, galbūt netgi jį visai reiks uždaryt ir pereit prie failai.lt ar kitų talpyklų... |
| WYLMAS |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 16 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Mikai, o jūsų saito serveris netiktų sukrauti serijoms? Būtų labai patogu siųstis ir jums būtų patogu įkrauti. -------------------- Radistai per zip fm ( www.zipfm.lt ) |
| Nelsonas |
Pranešimas #8
|
| Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 240 Užsiregistravo: 6.03.2011 |
Nesamonė... |
| Mikas |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 27 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 232 Užsiregistravo: 12.03.2009 |
WYLMAS, Pagalvosim apie tai. O šiaip tai, koks skirtumas ar iš mūsų siųstis ar iš failų talpyklos kažkokios? |
| tazmanas |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
as pries trekerio uzdarymo, nes kokie failai.lt be rysio trina serijas, nes neva kazkas stukalina kad jie neatitinka legaluma, tad manau liksim toje pacioje pozicijoje kaip ir visad, o del WIN7 ir gasdinimu, nemanau kad mes darom didele zala kad pradetu mus gaudyti :D -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| WYLMAS |
Pranešimas #11
|
Jūsų saito serveris nevers laukti, kol pradės siųsti ir leis siųsti maksimaliu greičiu :) Tai FTP serverių veikimo principas :) -------------------- Radistai per zip fm ( www.zipfm.lt ) |
| Mikas |
Pranešimas #12
|
Na, taip :) Žiūrėsim, pagalvosim ;) |
| efka |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 54 Užsiregistravo: 15.11.2009 |
o is kur galim parsisiust visus sezonus lietuviu kalba? |
| tazmanas |
Pranešimas #14
|
efka, visos LT kalbos serijos yra cia http://www.thesimpsons.lt/torrent -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| efka |
Pranešimas #15
|
![]() Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 54 Užsiregistravo: 15.11.2009 |
o jame reikia per nauja uzsiregistruot,nes su tuo profiliu kur cia naudojuosi tai netinka |
| tazmanas |
Pranešimas #16
|
Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Sausio 26 11:20 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #17
|
-------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| skorpio |
Pranešimas #18
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
nesamone ta LATGA sugalvojo.pagasdins ir praeis ir del to man dzin vistiek kaip nors issisuksiu :D -------------------- WTF |
| Edviliuxas |
Pranešimas #19
|
| Reputacija: 7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 358 Užsiregistravo: 11.05.2010 |
Oooooo... Netikiu.. Nors aš vistiek nesisiunčiau WIN-7 -------------------- super FORUMAS |
| skorpio |
Pranešimas #20
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
as ir 7 nesisiunciau bet cia kokie 50% lietuviu kurie turi intika nelegaliai parsisiuntineja. beja parsisiunte win7 sumokejo bauda o bauda vistiek buvo mazesne uz ju kaina -------------------- WTF |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 00:34 |