![]() ![]() |
| Pmat |
Pranešimas #21
|
![]() Reputacija: 7 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 203 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Aš šeip turiu vieną pasiūlimą :) Šį forumą galima padaryti SIMPSONŲ ir FUTURAMOS forumu :) |
| tazmanas |
Pranešimas #22
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Citata: Pmat Aš šeip turiu vieną pasiūlimą :) Šį forumą galima padaryti SIMPSONŲ ir FUTURAMOS forumu :) o paskui atsiras norinciu seimos bicio, klivlendo sou, ir kitu animaciniu serialu, bet manau tik po kokias 3 temas maksimum bus is tu serialu -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Quot. |
Pranešimas #23
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
na bet juk sulauktumėm daug lankytojų :)) -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| Ketvertukas |
Pranešimas #24
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Quot., Nemanau - Šeimos Bičo ir Futuramos gerbėjų Lietuvoje LABAI mažai. Nepalyginsim su Simpsonais. Nebent... Tokia keistoka mintis, apie patį Matt'ą Groening'ą - būtų ir Simpsonai, ir Futurama -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| B1G |
Pranešimas #25
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
Ketvertukas, Galima ir palyginti simpsonu fanu skaiciu su seimos bico. Simpsonu fanu mazeja, visiems jie jau pabode o serijos visada matytos... |
| modestonia |
Pranešimas #26
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
B1G, as tai isvis neziuriu seimos bico, futuramos, klyvlendo sou -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| B1G |
Pranešimas #27
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
modestonia, O as taves ir neklausiu. |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 00:32 |