![]() ![]() |
| gabriele |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 218 Užsiregistravo: 28.03.2009 |
Parašykite ka manote apie thesimpsons.lt svetaine ir kodel? Pranešimą redagavo gabriele - 2009 Lapkričio 5 17:31 -------------------- mmm... Simpsonai |
| uleule11 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 275 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
As manau kad cia visai geras forumas apie simpsonu daug naujienu.Ir patinka adminai kad partruoda dalikus kur Lietuvoj neparduoda. Pranešimą redagavo uleule11 - 2009 Lapkričio 5 18:01 -------------------- KAS GERIAUSIAS FILMUKAS ISTORIJOJ KA KA KA?NU ATSAKYSI AR NE?MAN TAI THE SIMPSONS. |
| Nelsonas |
Pranešimas #3
|
| Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 240 Užsiregistravo: 6.03.2011 |
Linksmas ir forumas ir puslapis. ŠAUNU |
| lukelis112 |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
si svetaine puiki!!! cia draugiski adminai jie pardavineja simpsoniskus daiktus... pas tazmano teva lankau imtynes. -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| tazmanas |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
aciu uz visus siltus zodzius :) as bent planuoju nuolat tobulinti si puslapy, nes daug suplanuota yra :) tad aciu dar karta, kvieskite savo draugus :P -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
geriausias SIMPSONU gerbeju puslapis!!! -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| gabriele |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 218 Užsiregistravo: 28.03.2009 |
Ketvertukas, Kodėl? -------------------- mmm... Simpsonai |
| martynux |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 50 Užsiregistravo: 18.07.2009 |
Tikrai geriausias viskas vien su simpsonais žaIDIMAI NAUJIENOS Apie filmą, serijas taip ir toliau. Pranešimą redagavo martynux - 2009 Lapkričio 21 14:58 -------------------- http://springfield-connection.com/images/wallpapers/thumbs/bart01.gif |
| Ketvertukas |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
kitur tokios informacijos nerasciau:) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| mr.g |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 6 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 139 Užsiregistravo: 30.10.2009 |
man sita svetaine patinka,nes cia idomu paskaityt naujienas ir aptarti kai kurias serijas arba komiksus |
| Caramele... |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 85 Užsiregistravo: 2.12.2009 |
Ketvertukas, as radau..xD nu tai man irgi patinka tik kad nedraugiski adminai.. |
| liudvikkas |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: -3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 24 Užsiregistravo: 5.02.2010 |
labai labai labai labai labai labai labai labai labai LIUx |
| gabriele |
Pranešimas #13
|
liudvikkas, Kas Liux?? -------------------- mmm... Simpsonai |
| Edviliuxas |
Pranešimas #14
|
| Reputacija: 7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 358 Užsiregistravo: 11.05.2010 |
Puslapio geresnio apie simpsonus ir būt negali. Aš čia daugiausia laiko praleidžiu per dieną :D Tiesą sakant čia man kaip lietuviškas "google" :DD Caramele..., Prieštarauju tau, adminai man čia kaip tik pasirodė labai draugiški -------------------- super FORUMAS |
| Quot. |
Pranešimas #15
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
Caramele tikrai taip. Patys geriausi adminai CIA!! -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| houmeris simpsonas |
Pranešimas #16
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Svečiai Pranešimų: 0 Užsiregistravo: 1.01.1970 |
man sis simpsonu svetaine geriausia nes: patys geriausi adminai idomios temos, naujienos ir t.t. tvarkinga. nes kitose simpsonu svetainese man buna labai netvarkinga. smagu su visais pabendraut ivairiom temom |
| blooderis |
Pranešimas #17
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Geriausia svetaine,forumas ir t.t. pasaulyje viskas puiku -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| modestonia |
Pranešimas #18
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
dabar manau visi matet apklausa "ar testi svetaines gyvavima?". taigi darom foruma aktyvesni, nes jei daugiau lankysimes, tai manau, svetaine gyvuos! tikiuosi kad ne as vienas si pranesima maciau Pranešimą redagavo modestonia - 2012 Sausio 24 15:15 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #19
|
modestonia, Ne tu vienas, aš irgi už gyvavimą ir, tiesą pasakius, norėčiau jūsų pagalbos - pats kas dieną ieškau Simpsonų naujienų ir jei randu, žinoma įkeliu. Prašau ir jūsų - jei rasit naujieną - atsiųskit man, tikrai paminėsiu naujienoje ir uždėsiu reputacijos :) Jei rasit anglišką - vis tiek atsiųskit, bandysiu versti (jei patys netingit - išverskit ir atsiųskit) :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #20
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
man rodos, kad vien mes, apie 10 forumu dalyviu, vargu ar prikelsim musus saita, mus reikia nauju nariu, ir daug ju... nes ka mes tie patys, 10 zmoniu, tapati per tapati visuose temose snekam... tam kvieskite cia savo draugus, pazystamus, gimines... -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 00:32 |