![]() ![]() |
| blooderis |
Pranešimas #21
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
As tai buvu dviejose dvieju x maximose nerdau ir buvau maximos bazei ir neradau jei matet kur pasakykit? -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| uleule11 |
Pranešimas #22
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 275 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Is kokio miesto? As pirkau tai maximoj bazei Kaune bet buvo senai.Ziurek kur saldumynai>sausainiai. -------------------- KAS GERIAUSIAS FILMUKAS ISTORIJOJ KA KA KA?NU ATSAKYSI AR NE?MAN TAI THE SIMPSONS. |
| blooderis |
Pranešimas #23
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Seniau ir as maciu bet va dabar Vilniui kas nors zinot kur pirkti??? -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| uleule11 |
Pranešimas #24
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 275 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
As siandien buvau Akropoli irgi neradau gal jau nebepardavineja. -------------------- KAS GERIAUSIAS FILMUKAS ISTORIJOJ KA KA KA?NU ATSAKYSI AR NE?MAN TAI THE SIMPSONS. |
| blooderis |
Pranešimas #25
|
Buvau labai daug Vilniuje maximoje manau kad maximoi nebepardavine nebent kitose miestose arba parduotuvese -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| Edna |
Pranešimas #26
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 180 Užsiregistravo: 23.04.2010 |
As ir neradau Plungej nes labiausiai tai prie kepuriu buvau ir ejom su mama prie saldumynu ir nemaciau -------------------- Terminator: The Sarah Connor Chronicles fane |
| nemiegalius |
Pranešimas #27
|
![]() Reputacija: -2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 85 Užsiregistravo: 6.05.2010 |
o jame yra koksai tai priedas?viduje? -------------------- http://simpsonslt.nicetopic.net |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 23 00:06 |