![]() ![]() |
| gabriele |
Pranešimas #61
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 218 Užsiregistravo: 28.03.2009 |
Citata: tazmanas http://www.hey.lt/details.php?id=thesimpsonsfans gal kas numanote, kas atsitiko musu saitui su statistika, kas nutiko nuo birzelio 17d? is kur toks kosmosas? Čia tiek lankytoju per viena diena? Aš nieko čia nesuprantu, žalia aš cia :DDD -------------------- mmm... Simpsonai |
| skorpio |
Pranešimas #62
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
gabriele, iki 17 dienos, ir nuo 17 dienos pasizek statistika cia http://www.hey.lt/details.php?id=thesimpsonsfans -------------------- WTF |
| tazmanas |
Pranešimas #63
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Birzelis 907 IP - stats.lt Balandzio 18d, 6487 zmoniu per diena, - hey.lt iskreipta statistika del to, kad per faisbuka buvo paskelbti klaidos serijoje, kuri nukreipdavo i musu saita, del to visi faisbuko nariai ir atsidurdavo cia, kaip matote tai buvo laikinas ivykis, tik apie savaite, bet tai dave dideli lankomuma... si rekorda manau jau niekada nepagerinsim, bet yra kaip yra -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #64
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
tazmanas, Šitą mačiau, man labai įdomu kas tokį žygdarbį padarė :D -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #65
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Liepa 195 (bet iki 27 dienos tik) o vat kas buvo Rugpjūčio 17 diena?! 10,5 k per diena?! kas per sposai? kazkas vel zaide per faisbuka? -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #66
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
tazmanas, Iš karto prisipažinsiu, kad ne aš :D :D :D Gal šiek tiek darbo atliko TheSimpsons.LT facebook'o puslapio pagyvėjimas? -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #67
|
Rugpjutis 668 IP - bet tai vel gerokai padidintas skaicius nes Rugpjūčio 16-17 dienomis buvo 6 ir 9 tukstanciai lankytoju -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #68
|
Rugsejis 209 IP -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| modestonia |
Pranešimas #69
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
tazmanas, kodel raso kad 209 IP rugseji, nors atsakymus raso ir temas kuria apie 10 lankytoju? ar cia yra taip - pvz. as per menesi esu prisijunges 50 kartu, tai skaitysis kaip 50 IP? -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #70
|
modestonia, Aš per mėnesį gal apie 100 kartų prisijungiu, tai nemanau :D -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #71
|
kiekvienas kompas turi savo IP , tai per diena jei is namu prisijungi tai duodi 1 ip, jei is mokyklos tai dar vienas ip, tai is namu per menesi jei kas diena prisijunginesi tai 30 ip duosi -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #72
|
Spalis 256 IP -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #73
|
Lapkritis 256 IP -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| B1G |
Pranešimas #74
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
tazmanas, vel tiek pat:D |
| tavo meile |
Pranešimas #75
|
![]() Reputacija: -6 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 22 Užsiregistravo: 2.09.2011 |
nu kodel niekas nesiregistruoja ia faina labai gal kam pasiulyti nu kodel niekas nesiregistruoja ia faina labai gal kam pasiulyti |
| modestonia |
Pranešimas #76
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
tavo meile, siulyk kam gali, nes kuo daugiau lankytoju, tuo smagiau forume -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| tazmanas |
Pranešimas #77
|
Gruodis 250 IP -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 22 23:52 |