![]() ![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Hank Azaria žmogus kuris nuo pirmos serijos kalba balsu už Chief Wiggum, Moe Szyslak, Principal Skinner, Apu, Comic Book Guy, Cletus, Prof. Frink, ir daug kitų personažų, žinomas dar kaip ir aktorius filmuose. Vaidmenys paskutiniais metais tik daugėja, ir artėja prie pagrindinių filmo vaidmenų. Gal kas dar nežino kaip jis atrodo, padariau kadrus iš populiarių paskutinių filmų: Ir štai atėjo Poli [Along Came Polly (2004)] Naktis muziejuje 2 [Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)] ![]() Čia aptarinėjama naujiena: Hank Azaria - kaip jis atrodo? -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| lukelis112 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
dar yra idomus serijalas su juo HAFAS rodo per tv6 -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| Eimanciuke |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 148 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Nu, jeigu parodytumėt 1 fotkę, neatpažinčiau.... Pranešimą redagavo Eimanciuke - 2009 Birželio 18 08:58 |
| tazmanas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
dziugu kad vis del to zinote, kaip atrodo ir net zinote kur filmavosi :) -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| SHERNOBYL |
Pranešimas #5
|
| Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 49 Užsiregistravo: 18.06.2009 |
nemaniau, kad toks visai simpatiškas ;D |
| tazmanas |
Pranešimas #6
|
-------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| blooderis |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Neatpižintčiau jei parodytumet viena o paskui kita nuotruaka ir sakytumet skirtingi ir patykėčiau :D -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 22 23:32 |