![]() ![]() |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 674 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Turime 3 Blu-Ray formato The Simpsons Movie. Kaina yra žemensnė, nei visose parduotuvėse, tik 49 Lt Filmas yra tik anglų kalba. Originalas, supakuotas. Kreiptis į administraciją el.paštu (thesimpsons.lt@gmail.com) Čia aptarinėjama naujiena: The Simpsons Movie (Blue Ray) Pranešimą redagavo tazmanas - 2010 Kovo 22 10:55 |
| lukelis112 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
o kuo skiriasi tas blue-ray diskas nuo kitu? -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| tazmanas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1202 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
lukelis112, wiki kitaip sakant daug geresne kokybe nei paprasto dvd disko. Paliginimui dvd diskas 4.7gb o blu-ray diskas 25gb -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 68 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1468 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Intike gali nemokamai atsisiųsti, o čia už viršelį... Už dėklą -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 674 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Citata: Ketvertukas Intike gali nemokamai atsisiųsti, o čia už viršelį... Už dėklą Na, cia jau kiekvieno zmogaus valia, pvz as turiu nusipirkusi ir filmo DVD (net du |
| tazmanas |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1202 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Ketvertukas, persisiusti? 25gb? na pirmin :D deklo ir vyrselio kaina gal kokius 10% kainos sudaro. Persisiuntes, irasymas i tuscia BR diska, kuris kainuoja 25lt, vistiek nepadarytum, abejoju kad turetum BR irasymo irengini, isanalizaves viska, jau geriau nusipirkti. O nuperka tik fanai - kolekcioneriai -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| vaivute00 |
Pranešimas #7
|
| Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 25 Užsiregistravo: 9.03.2010 |
tazmanas, as tai jau visko nusipirkau:) markinius ir sita dvd. seip geras filmas bet ziureti jau kaskaip ir nuobodoka:) -------------------- coco is coming in ben10 fusion ship! |
| Luwiego |
Pranešimas #8
|
| Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 5 Užsiregistravo: 7.06.2010 |
tazmanas, O blue ray kainuotu ~25lt. Tad tikrai ne 46lt. Jus galvojat jie cia siuntineja be jokio atlygio ? Patys uzsideda antkainius |
| tazmanas |
Pranešimas #9
|
Luwiego, uzeik i bet kuria maxima, didesne, bliu ray kainuos nuo 50lt. -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Luwiego |
Pranešimas #10
|
| Reputacija: 1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 5 Užsiregistravo: 7.06.2010 |
tazmanas, Tik nesakyk kad is maximos imi. Jugi viskas ebay arba amazon pirkta... |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #11
|
Luwiego, Blu-ray diskai pirkti nei ebay ar amazon, nei maxima parduotuveje. |
| lukelis112 |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
Luwiego, Nebesikabinek prie visko Luwiego, Sie geri zmones nesukciautu -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| skorpio |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 41 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 861 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
jo tikrai galetum nustoti -------------------- WTF |
| blooderis |
Pranešimas #14
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 362 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Pritariu adminai stengiasi daro kad mum butu geriau o tu lendi dar prie ju -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Vasario 6 06:40 |