![]() ![]() |
| Julius |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 22 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 223 Užsiregistravo: 18.03.2009 |
![]() Serija Waverly Hills 9-0-2-1-Doh jau torrentų trackeryje! Imkite ją iš čia ir http://www.failai.lt/hm9zmwga8nlb/[EN]www.TheSimpsons.LT-s20e19[HDTV].avi.htm Serijos kadrai Smagaus žiūrėjimo! Pranešimą redagavo tazmanas - 2009 Geg 4 17:29 |
| uleule11 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 275 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
man tai nelabai si serija -------------------- KAS GERIAUSIAS FILMUKAS ISTORIJOJ KA KA KA?NU ATSAKYSI AR NE?MAN TAI THE SIMPSONS. |
| lukelis112 |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
nu normali nors nieko angliskai beveik nesuprantu. nu siaip liudna kad ne lietuviskai -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| Eimanciuke |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 9 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 148 Užsiregistravo: 13.03.2009 |
Nelabai įdomi pasirodė. Galėjo ką nors geresnio pakurt |
| sviatooj |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 87 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
kur aprasymas? |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 675 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Ar aprasymas yra vis dar aktualus? jei taip, parasykit - padarysim |
| sviatooj |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 4 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 87 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Tai aisku bliamba. |
| tazmanas |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
sviatooj, Tai gal atsiusk ir pats mums parasyk apie ka serija, o ne reikalauk cia -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| karolissz |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 1 Užsiregistravo: 18.04.2009 |
Žmonės, is kur jus gaunat tas serijas as 11m ir visa intika kiaurai perieskojes nera niekur ;( Pranešimą redagavo karolissz - 2009 Geg 5 16:34 -------------------- GaGa :D |
| tazmanas |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
karolissz, is kur? paciame pirmame pranesime sios temos yra net 2 linkai, mes dedam i failai.lt ir i musu trakery http://www.thesimpsons.lt/torrent -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 675 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Megaukites serijos aprasymu: Kai Mardžė suvokė, kad Springfildo pradinė yra prasčiausia valstijos mokykla, Mardžė su Houmeriu išnuomoja butą prabangiose Waverly Hills apylinkėse, Bartas ir Liza gali lankyti geresnę mokyklą. Kai Lizą atstumia populiarios Waverly Hills mergaitės, Bartas naudojasi naujai sukurtu blogo berniuko įvaizdžių tam, kad padarytų įspūdį kitiem mokiniam ir padidintų Lizos populiarumą sakydamas visiem, kad Liza yra geriausia pop žvaigždės Alaska Nebraska (Ellen Page balsas) draugė. Tačiau, kai Alaska Nebraska atvažiuoja į miestą, Liza išvyksta, pageidaudama kad Bartas niekada daugiau nepravertų savo didelės burnos. Tuo metu Homeris persikrausto į naują Waverly Hills butą, tam kad pavaizduotų lyg čia kažkas gyvena, ir greitai pritampa prie viengungio gyvenimo styliaus. |
| maggot861 |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: -7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 13 Užsiregistravo: 16.04.2009 |
netoks ir ydomus |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 22 23:16 |