![]() ![]() |
| Julius |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 22 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 223 Užsiregistravo: 18.03.2009 |
![]() Dešimta dvidešimt trečio sezono serija PABF03 Politically Inept, with Homer Simpson jau torrentų trackeryje! Imkite ją iš čia, arba čia: http://www.failai.lt/ogj8k0idjipf/[EN]www.TheSimpsons.LT-s23e10[HDTV].avi.htm Smaugaus žiūrėjimo! Čia aptarinėjama naujiena: Dešimta Dvidešimt Trečio sezono serija |
| igniukas01 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
O tai man labai idomu, kodel jus pranesat viena diena po serijos atsiradimo, juk wtso.net jos atsiranda jau sekmadieni -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| B1G |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
igniukas01, Nes wtso zymiai populiaresne svetaine, nei TheSimpsons.LT, ir ten nuolat "dirba" zmones. O cia adminai suauge zmones ir gal turi rimtesniu reikalu negu kelti serijas, ju laukti ir visa diena ir sedeti prie pc. Cia serijas siunciasi daugiausiai 10 zmoniu, o per wtso jas ziuri tukstanciai zmoniu. Mastyk. |
| igniukas01 |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
Hm, na as jeigu nesisitvarko zmones galiu ikelt ;D, nemanau, kad tame problema. -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| tazmanas |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
4 ryto gali ikelti? ar tau nuo tuo bus geriau, kad serija ikelsim ka tik po jos pasirodymo :) nemanau kad tame saite serija yra iki FOX tv rodymo eteryje... tik po ju visi gali jau dalintis nauja serija, bet ar 4 ryto ar 9 ryto, nematau skirtumo -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| modestonia |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
man tas pats ar is wtso ar is thesimpsons.lt serija, juk vistiek nesedziu prie pc 4val. ryto -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 22 22:49 |