![]() ![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Vilniuje ir toliau galima pamatyti ''simpsonų'' fanų kūrybą. Bartas yra viename Konstitucijos pr daugiabutyje, siluetas panašus i Houmerį, Lazdynų rajone, na o ''EL Barto'' rasime Pilaitėje. Čia aptarinėjama naujiena: Grafitis vilniuje tazmanas, Pranešimą redagavo tazmanas - 2011 Gruodžio 20 10:32 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| igniukas01 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
Reiks eit ir man El barto pripaisyt ;D -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| B1G |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
igniukas01, patariu nesigirt, gi nusikaltimas:D |
| blooderis |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Aš iš Lazdynų, bet nemačiau tokio. -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| igniukas01 |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
B1G, Tai nieks beveik nezino nei vardo nei pavardes nei kur gyvenu ;D -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Ketvertukas |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
igniukas01, Šiek tiek suklydai - vardas Ignas, pavardės nežinau, o gyveni Vilniaus užmiesty :D Šiaip pats nepiešiau, nepiešiu ir nepiešiu (nors niekada nesakyk "niekada") šitų grafičių. Esu prieš "Solomonus" ar kitus, bet jei pamatysiu "El Barto"... :D -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
-------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 22 22:44 |