![]() ![]() |
| Honciw |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 14 Užsiregistravo: 17.11.2011 |
Ką manote apie rūkymą? Aš išvis netoleruoju rūkymo. Tiesiog bjauru, kai prieini prie kokio rūkaliaus ir iš jo burnos dvokia rūkalai. Išties nemalonu. Šiaip, sensta oda anksčiau, taigi aš prieš rūkymą. Net neesu bandęs ir nenoriu pabandyti. O, kaip jūs? -------------------- Logic will take you from A to B. Imagination will take you everythere. |
| modestonia |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
na, seni forumo lankytojai laikosi tvarkos forume ir nekuria atskiru temu. tu galejai nekurt sios temos, o tiesiog parasyt pranesima temoj "apie viska". ant taves nepykstu, nes tu naujokas ir manau greit priprasi prie sio forumo ir zinosi jo taisykles. -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Honciw |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 14 Užsiregistravo: 17.11.2011 |
Mhm, aišku. Aš kiek pripratęs prie kitų forumų tvarkos, bet tada teks priprast prie šios. -------------------- Logic will take you from A to B. Imagination will take you everythere. |
| Ketvertukas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
modestonia, Galima ginčytis (o aš tai mėgstu :D). Mes visi keistai elgiamės, kadangi kuriame atskiras temas, nors viskas galėtų būti temoje "Apie viską". Kadangi naujokas, vieną temą jau ištryniau, šią palieku, bet daugiau nebekuriam :) Tema apie viską yra čia :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| fiJasko |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
Honciw, Pritariu tau, tikrai tu sakai tiesa. -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| modestonia |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
pradedam kalbet i tema: as irgi netoleeruoju rukymo ir niekada nesu bandes rukyt tikrai. nebent isimtinis atvejis kai tevai pasakojo kad budamas mazas nezinojau kas tai yra ir isidejau cigarete i burna :D -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| igniukas01 |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
as tai manau, kad reikia kai mazas esi labai pabandyt itraukt ir daugiau tikrai nebenoresi to daryt niekada gyvenime :D -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| modestonia |
Pranešimas #8
|
igniukas01, manau, jei mazas pabandytum labai itraukt tai uzdustum arba isivarytum kokia plauciu liga -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| B1G |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
modestonia, Jei butum mazas (ziurint kokio amziaus mazas), itrauktum tai gal tik pakosetum, tikrai nesusirgtum ir neuzdustum. |
| tazmanas |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Citata: modestonia seni forumo lankytojai laikosi tvarkos forume ir nekuria atskiru temu nesamone, geru temu forume truksta... nera draudziama kurti geras temas. nerukau, nemegstu rukaliu, o nerukau del to kad brangu, ir gaila sveikatos -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Quot. |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
taigi , man ziauriai nepatinka rukalai!! -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| blooderis |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Aš manau, kad tai yra pinigų, laiko ir sveikatos švaistymas veltui! Pranešimą redagavo blooderis - 2011 Lapkričio 24 14:47 -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| igniukas01 |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
Man tai uzknisa ypac kai septintokai eina rukyt arba dar mazesni... pasmus yra septintokas kuris geria, ruko... tai ka as zn koks uzaugs jis Pranešimą redagavo igniukas01 - 2011 Lapkričio 24 17:16 -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| tazmanas |
Pranešimas #14
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Citata: igniukas01 tai ka as zn koks uzaugs jis na po 5-10 metu pamatysi per kriminalus... o gal pazystate jau 5kus rukancius? -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #15
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
tazmanas, Deja, žinau tokius. Ir ne kartą mačiau. Pats nerūkiau, nerūkau ir nerūkysiu - pirma, gaila sveikatos, antra - pinigų -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| modestonia |
Pranešimas #16
|
pas mane mokykloj is mazesniu ruko du ketvirtokai ir vienas penktokas. -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| igniukas01 |
Pranešimas #17
|
nemaciau as dar penktoku traukenciu, bet girdejau, kad musu mokykloj buvo 3ciokas rukantis -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| tazmanas |
Pranešimas #18
|
tikiuosi motule gamta issivalys pati, kaip sakant naturali atranka, dziaugiuosi kad kitais metais cigaretes pabrangs -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| modestonia |
Pranešimas #19
|
tazmanas, vistiek galima rast pigesniu nelegaliu cigareciu -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Honciw |
Pranešimas #20
|
modestonia, Taip, galima. Bet visgi jau geriau pirkt legaliai iš parduotuvių, nes perkant nelegaliai nežinia ko ten prikišta būna. Gal daug daugiau visokių nuodų. -------------------- Logic will take you from A to B. Imagination will take you everythere. |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 19 16:30 |