![]() ![]() |
| Ketvertukas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Jau kito, pirmojo žiemos mėnesio pradžioje (gruodžio 11d.) galėsime išvysti Kalėdinę, 23 sezono 9-ąją seriją „Holidays of Future Passed“. Kalėdos - nuostabiausias metų laikas ir Simpsonai persikelia trisdešimt metų į priekį, kad pamatytų naująsias technologijas, ateities Springfildą. Bartas ir Liza jau turi savų vaikų ir nusprendžia šventes praleisti su savo tėvais - Homeriu ir Mardže jų namuose. Bartas ir Liza teiraujasi savo tėvų apie vaikų auklėjimą ir pradeda suprasti, jog obuolys nuo obels toli nenurieda. ![]() Čia aptarinėjama naujiena: Kalėdinė Simpsonų serija "Holidays of Future Passed" Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Lapkričio 19 17:34 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
kazin ar vaikus parodys Barto ir Lizos? jei taip tai bus revoliucine serija!!!! -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
tazmanas, Esu įsitikinęs, kad rodys :) Labai laukiu šios serijos :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| modestonia |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
cia jau premjera tikrai lauksiu ir nepraleisiu sios serijios -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| blooderis |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Labai laukiu sitos serijos Pranešimą redagavo blooderis - 2011 Lapkričio 20 14:50 -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| Ketvertukas |
Pranešimas #6
|
Nenoriu nieko erzint ar meluot, bet internete skaičiau, kad šioje serijoje bus ir suaugusi Megė su savo vaikais, o Liza........ o Liza bus ištekėjusi už Malūno!!! Nesu įsitikinęs, kad tai tiesa, bet... tikėkimės :) Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Lapkričio 20 19:12 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| homerdrunk |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 0 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 2 Užsiregistravo: 3.12.2011 |
Viena jau buvo serija apie simpsonus ateityje. |
| blooderis |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
homerdrunk, Ne vieną daugiau patikėk. -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| modestonia |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
prisimenu, apie simpsonus atety buvo serija is 7 sezono -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| igniukas01 |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
Ketvertukas, Lyza ir Malunas??? ;DDD idomiai skamba reiks butinai paziuret, bet mana ugeriau tokias serijas ziuret pries pat kaledas:) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| igniukas01 |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
jau sendien amerikoj/kanadoj rodys serija :) laukiuu labai jos :) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| B1G |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
manau kad vaikus pamatysim, kad pakeltu reitingus |
| Ketvertukas |
Pranešimas #13
|
B1G, Pamatysim - juk rašė :) Be to, neseniai buvai įkėlęs nuorodą atsisiųsti seriją - neatsisiuntė. Rašei, kad patiko serija - jau nežiūrėjai :D Kaip gaunasi? :D -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| B1G |
Pranešimas #14
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
Ketvertukas, ten kazkoks fake'as t.y. biski paskubejau kokios 8 min buvo normaliai tada ir rasiau, tikrai gerai, o poto kazkokios reklamos ir nesmones rodyti pradejo. galiu duoti linka bet ten jau kitas torentas ikeltas(bent vakar buvo, kai siunciaus antra kart.): 1. ant zip'o dabar pw uzdetas, o readme ar kokio kito txt nera. 2.ir ten tik 80 mb, tai pats supranti. o siandien naujaja serija jau maciau, pradzia ta pati kaip ir ten. p.s. serija vistiek labai gera, kaip ir anksciau amno nuomone ta pati. |
| Ketvertukas |
Pranešimas #15
|
Tiesiog žiauriai fantastiškai puiki serija :) Viena mėgstamiausių :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| igniukas01 |
Pranešimas #16
|
Kiek ziurejau tura vietu tai neblogai atrode :) bet kaskaip ne per anksti kaledine serija rodo? -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 19 16:27 |