![]() |
| Honciw |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 14 Užsiregistravo: 17.11.2011 |
Sveiki, manau kiekvienas turite savo Simpsonų veikėjų topą. Pasistenkit išrinkti tris savo mėgiamiausius veikėjus. Na, štai ir manasis: Pirmoji Vieta - Homer Jay Simpson - Na, šis veikėjas ima pirmąją vietą todėl, kad visada praskaidrindavo serijas juoku. Na, bent jau man pirmame sezone, jis nebuvo toks juokingas, tačiau kuo toliau, tuo labiau tokiu darėsi. Na, galiu pasakyti, jis visada stengiasi padaryti teisingumą, jei prisimintume tą seriją, kai jis buvo herojumi, t.y pyragžmogiu. Antroji Vieta - Barnis - Oo, galbūt keista, kad šis veikėjas užima net antrąją vietą mano tope. Iš tiesų pats nežinau kodėl jis man patinka, tiesiog užkietėjęs alkoholikas, sergantis šia nepagydoma liga. Mhm, atsimenu juokiausi, kai rodė mokyklos laikus ir regis, Barnis su Homeriu tualete rūkė. Nors šis veikėjas atrodo, kad turi tokias pačias smegenis, manau jog jis turi užslėptą talentą. Jei prisimintume seriją su menu, kai houmeris buvo pripažintas menininku ir sėdėjo Mo bare, Barnis nutapė tikrą šedevrą! Trečioji Vieta - Nelsonas - Va, čia tai veikėjas :D. Jis man primena mane mažą, todėl ir įkišau jį čia. Grynai, mano antrininkas. Laukiu jūsų topų. -------------------- Logic will take you from A to B. Imagination will take you everythere. |
| Ketvertukas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Honciw, Čia yra panaši tema, man rodos, jų yra ir daugiau. Naudojamės paieška :) Iškart įrodymai, kad tokios temos nereikia: šioje temoje irgi buvo MĖGSTAMIAUSI (ne vienas, o 5) veikėjai. KOSHECHKA ją uždarė ir davė tą pačią nuorodą kaip aš pirmam sakiny. Atleiskit, bet jei taip adminai darė - reik sekti :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
| Dabar: 2012 Geg 19 16:24 |