![]() ![]() |
| Quot. |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
Taigi jau esu sukurusi panašią temą tačiau ten buvo apie tikėjima kalėdų seneliu , na ši tema šiek tiek skirsis :)) Labai prašau Ketvertuko neuždaryti šitos temos :) Bučiau labai dėkinga :) Taigi kaip ir minėjau gal truputėlį per anksti bet pvž, man tai jau yra KALĖDINĖ dvasia..Kaip jums? Laukiate žiemos, kalėdų taip pat naujųjų metų? :) Būtų manau tikrai jau labai idomu sužinoti :)) -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| Ketvertukas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Quot., Kalėdinė tema jau yra ir ne viena, bet jei jau taip prašai... Be to, bijau šito forumo - kažką bandau sutvarkyt - balaganas didesnis :D Kalėdų visados laukiau, visados patiko. Žiemos taip pat - sniegas :) Naujųjų metų irgi laukiu. Žiemos šventes visas mėgstu :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| modestonia |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
kaledu irgi laukiu. labiausiai megstu puost kaledoms namus ir gaut dovanu :) -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| igniukas01 |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
noriu kaledu, sokoladas m... jo irgi noriu, man tai labiausiai kaledose patinka pasipuosimas kaledu ryto laukimas ir kas cia dar...kalediniai simpsonai :) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| modestonia |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
igniukas01, as per kaledas visuomet paziuriu simpsonu kaledine serija -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Pmat |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 7 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 203 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Kalėdų labai laukiu. Patinka puošti namus, pirkti dovanas :). Laukiua kada iškris pirmasis sniegas, nes kai lauke būna pilno sniego, jau jaučiasi, kad ne už kalnų Kalėdos :) |
| Quot. |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
Puiku kad laukiate kalėdų.. o man pvž; ne kalėdos kuomet galvoju kad nėra kalėdų senelio, be jo net ir neįdomu kalėdų švesti :)) -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| modestonia |
Pranešimas #8
|
Quot., as irgi pries du metus tikejau kaledu seneliu del iphone... ir isitikinau kad jis neegzistuoja. man kaledos patinka ne del kaledu senelio, o del to kad per kaledas kazkaip buna silta ir gera nuotaika -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| igniukas01 |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
nustojau tiket kaledu seneliu kai buvo 9 ar 10 metu kai paziurejau kaskokia laida kur buvo klausimas kada nustojote tiketi kaledu seneliu :D o db tai bandau tevus prigaut dovanas nesancius :D -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| Quot. |
Pranešimas #10
|
aš tai tikiu kalėdų seneliu :) -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| Pmat |
Pranešimas #11
|
![]() Reputacija: 7 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 203 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Dar kas žino gerų filmų rašykite čia |
| blooderis |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Na as kaledu laukiu del to, kad per jas susitinku su giminem, smagiai laika praleidziu, silta nuotaika... -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| modestonia |
Pranešimas #13
|
dar neiskrito sniegas, o tele2 kaledine reklama rodo :) Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Lapkričio 17 19:48 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Honciw |
Pranešimas #14
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 14 Užsiregistravo: 17.11.2011 |
Mhm, man dar kažkaip nėra tos kalėdinės dvasios. Ji atsiranda tada, kada pradeda kristi pirmosios snaigės. Va, tada jau jaučiasi, kad tikrai artėjo, tos išlauktosios kalėdos. Šiaip kalėdos labai graži šventė, gal net pati gražiausia iš visų. Atsimenu, J.Smoriginas sakė, kad nekenčia kalėdų... Nesuprantu, kaip gali būti tokių žmonių, kurie nemėgsta kalėdų. O, Kalėdų Seneliu, jau netikiu senai, nes patys tėvai pasakę yra, kad tokios būtybės nėėėėra. -------------------- Logic will take you from A to B. Imagination will take you everythere. |
| modestonia |
Pranešimas #15
|
Honciw, na, jei nukeliauciau i laplandija gal ir rasciau kaledu seni, bet tikrai netikiu kaledu seniu, kuris nesioja dovanas per kaledas i namus siandien tevai parduotuvej iki, man nupirko sokoladini advento kalendoriu, tai man atnese siek tiek daugiau kaledu dvasios :) dabar belieka tik sniego laukt :) -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| igniukas01 |
Pranešimas #16
|
modestonia, nezinau kaip pas kitus, bet pas mane tai snigo snd :) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| B1G |
Pranešimas #17
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
igniukas01, Pas mane tai nesuprasi at snigo ar lijo, bet sniego ner tai ... |
| modestonia |
Pranešimas #18
|
pas mane sniego nera bet jau tvenkiniai uszale Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Lapkričio 19 21:36 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| blooderis |
Pranešimas #19
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
modestonia, Tu labai labai ziaurus posteris esi stengis maziau rasyt ir i tema arba talpink viska i viena zinute -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| Honciw |
Pranešimas #20
|
![]() Reputacija: 2 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 14 Užsiregistravo: 17.11.2011 |
blooderis, Visa tai galėjai jam parašyti į pm :). Mhm, pas mane tai nesnigo dar nė karto, tik buvo užsidėjęs šerkšnas, labai panašus į sniegą. O, tai kur jūs gyvenat, kad pas jus jau net tvenkiniai užšalę? -------------------- Logic will take you from A to B. Imagination will take you everythere. |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 19 16:14 |