![]() |
| fiJasko |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
Taigi čia yra "Fleimas" ,tad galima rasyt įvairias temas. Aš noriu atstatyt savo reputacija. Ir prasau man padeti..Nors jus apie mane nekokia nuomonę turite. Padėt galite taip: Man užduot užduotį ir aš turiu ją įvygdyti, jei įvygdau +Reputacijos. -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| Ketvertukas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
fiJasko, Įvairių temų tema yra čia ir tu jau joje pasireiškei. Turiu vieną prašymą - nekelk savų taisyklių, nekurk tokių temų ir, jei nori, skųskis dėl manęs. Nenoriu vėl karo, bet apsiramink - tada galėsiu dėti nors ir 100 +. Prisimenu, kai tik prisiregistravau, adminams irgi kėliau šokių tokių rūpesčių. Bet suaugau :) Ir dabar stengiuosi daryti lygiai taip pat, kaip adminai darė prieš kelis metus - stengiuosi palaikyti tvarką, bet to niekas nesupranta - jiems reikia įsivesti ir savų taisyklių. Gal kiek susireikšminsiu, bet aš juk keliu daug naujienų apie Simpsonus - reputacijos padidinimo sulaukiu tik iš Tazmano. Aš dėl to skundžiuosi? Tik dabar rašydamas, bandydamas tave nuraminti. Tad baigiam visus karus ir nekuriam nesąmoningų temų arba kurios kartojasi :) Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Lapkričio 10 14:31 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
| Dabar: 2012 Geg 19 16:09 |