TheSimpsons.LT forumas » Reputacija
citata51

Iki paskutinės, 22-tros, 23 sezono serijos liko:

Vartotojo Vardas:

Slaptažodis:

Registruotis
Pamiršau slaptažodį
TheSimpsons.LT forumas » TheSimpsons.LT » Uždarytos temos

Reputacija

fiJasko
2011 Lapkričio 10 13:11
Pranešimas #1

Reputacija: - -17 +
Grupė: Lankytojai
Pranešimų: 190

Taigi čia yra "Fleimas" ,tad galima rasyt įvairias temas. Aš noriu atstatyt savo reputacija. Ir prasau man padeti..Nors jus apie mane nekokia nuomonę turite. Padėt galite taip: Man užduot užduotį ir aš turiu ją įvygdyti, jei įvygdau +Reputacijos.

--------------------
LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only
Pereiti į puslapio pradžią

Ketvertukas
2011 Lapkričio 10 14:24
Pranešimas #2

Reputacija: - 69 +
Grupė: Moderatoriai
Pranešimų: 1501

fiJasko,
Įvairių temų tema yra čia ir tu jau joje pasireiškei. Turiu vieną prašymą - nekelk savų taisyklių, nekurk tokių temų ir, jei nori, skųskis dėl manęs. Nenoriu vėl karo, bet apsiramink - tada galėsiu dėti nors ir 100 +. Prisimenu, kai tik prisiregistravau, adminams irgi kėliau šokių tokių rūpesčių. Bet suaugau :) Ir dabar stengiuosi daryti lygiai taip pat, kaip adminai darė prieš kelis metus - stengiuosi palaikyti tvarką, bet to niekas nesupranta - jiems reikia įsivesti ir savų taisyklių. Gal kiek susireikšminsiu, bet aš juk keliu daug naujienų apie Simpsonus - reputacijos padidinimo sulaukiu tik iš Tazmano. Aš dėl to skundžiuosi? Tik dabar rašydamas, bandydamas tave nuraminti. Tad baigiam visus karus ir nekuriam nesąmoningų temų arba kurios kartojasi :)

Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Lapkričio 10 14:31
--------------------
Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pereiti į puslapio pradžią

Tema užrakinta
1lank. skaito šitą temą (svečių: 1)
Vartotojų: 0

Dabar: 2012 Geg 19 16:09