![]() |
| fiJasko |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
Tad pristatau nauja zaidima! Kaip is pavadinimo supratot vienas klaus ar turi ta daikta ,o kitas atsakis :) Ketvertukas, kreipiuosi i tave nerakink sios temos ,nes rasysiu raporta! As pradedu: Ar turi augintini?;) -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| Quot. |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
Taip. Ar turi šimtą žaislų? :D -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
| Pmat |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 7 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 203 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Ne. Ar turi automobilį? |
| Ketvertukas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
fiJasko, Rašyk už ką nori raportą... Temas trinu, jei tai pasirodo nereikalinga ar kiti pasiūlo, o tu nežinai kokios yra reikalingos. Jei jau pradėjo rašyt, tai netrinsiu :) BET NERAŠYKITE PO DU KARTUS!!!!!!!!!!!! NESVARBU KAS KIEK PRANEŠIMU, RAŠYKIT PO VIENĄ, KAD SUŽINOTUME KIEK YRA AKTYVIŲ NARIŲ!!!!!! TAIP PAT NEKURKIT NEREIKALINGŲ TEMŲ!!!!!!!!! Pmat, Neturiu Ar turi Simpsonų daiktų? -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| blooderis |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Turiu, Ar turi Simpsonu komiksu? -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| B1G |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 253 Užsiregistravo: 10.11.2010 |
Turiu. Ar turi draugu :D ? |
| modestonia |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
turiu ar turi mopeda/motocikla? -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| fiJasko |
Pranešimas #8
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
Ne, bet kai tete vasara griz paprasysiu :) Ar turi priekaistu Ketvetukui? -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| Ketvertukas |
Pranešimas #9
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
fiJasko, JUK RAŠIAU, KAD NERAŠYTUME PO PORĄ KARTŲ!!!!!!! AŠ TURIU PRIEKAIŠTŲ TAU, BET PATS PRAŠAI KAD UŽDARYČIAU TEMĄ!!!!!!! Bet nesu idiotas, kaip KAI KAS. Ir tu žinai, kad prasivardžiuoti nėra gražu? Toks prašymas - uždėkit man kas nori kiek minusų - pažiūrėsiu kiek idiotų forume yra. Ir jau atsiprašau už tokius dalykus, bet patys provokuojat - jei kas rašys šioje temoje ne į temą, šmeiš kitus ir kurs nesąmoningas temas - bausiu, trinsiu jas lauk Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Spalio 8 18:44 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| modestonia |
Pranešimas #10
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
fiJasko, neturiu. p.s. ketvertukas nieko tau nedarytu, jei nekurtum po kelias nesamoningas zaidimu temas, nes taip tu pradedi pykcius forume. jei nori daugiau zaidimu - registruokis i www.happystudio.com ir 100% palaikau ketvertuko nuomone. Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Spalio 8 23:03 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| fiJasko |
Pranešimas #11
|
modestonia, Zaidimus zaist idomu! 1.Tu neparasei klausimo! Stai tavo klausimas: Ar turi krepsinio kamuoly? Mano atsakymas: Taip turiu! Mano klausimas: Ar ruti RuneScae acc? -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| Ketvertukas |
Pranešimas #12
|
fiJasko, Aš juk rašiau, kad nerašytume po kelis kartus (tu pats jau trečią rašai), žaidimus žaisk su savo "kursiokais" - darželinukais... Ir jei dar parašysi kokį pranešimą ne į temą čia arba dar paklausi (4 kartą) - temą, tavo valia, uždarysiu... -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| skorpio |
Pranešimas #13
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
Ketvertukas, Aisink kiek nori, matai, akd jo protas uz 10 centu... -------------------- WTF |
| modestonia |
Pranešimas #14
|
skorpio, ir dar su nuolaida :D fiJasko pasitaisyk parasa, nes man jis atrodo juokingai. vietoj zodzio "megstamia" turi but zodis "megstame" Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Spalio 10 19:36 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| fiJasko |
Pranešimas #15
|
Tai * sukuriau tema vienas su kitu labiau susipazint ar linksmiau laika praleist! O cia * grasina.. Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Spalio 11 19:56 -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| modestonia |
Pranešimas #16
|
fiJasko, tu to prisiprasei. Ketvertukas, zinai ka reikia daryt Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Spalio 11 20:14 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| blooderis |
Pranešimas #17
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Isviso gal uz kiek nors minusu bana galima gauti !??? -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| igniukas01 |
Pranešimas #18
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
fiJasko, zaidimus dek i tema apie viska ir visi bus patenkinti(del ketvertuko nzn) :) -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| modestonia |
Pranešimas #19
|
fiJasko, tavo parasai vis durnesni! kas gali pasidaryt zmogui kad jis vadintu save "ciulpedra"? Ketvertukas, ar gali ka nors padaryt fijasko? nors, speju kad atsakymas bus "ne" -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Quot. |
Pranešimas #20
|
![]() Reputacija: -1 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 302 Užsiregistravo: 18.09.2010 |
nu sorry ketvertuk bet biski nesamone tu cia parasei ;) jeigu fijasko sugalvojo zaidima tai jo taisykles jis nusprendzia po kiek kartu zmones gali rasyt ;)).. man tai idomu zaidimai jeigu jums nepatinka tai nerasykit .. -------------------- išmok kontroliuoti savo gyvenimą, nes kiatip jis bus ne gyvenimas o katastrofa.. |
![]() |
| Dabar: 2012 Geg 19 15:51 |