![]() ![]() |
| tazmanas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
Primename kad mes renkame norinčius eiti Vilniuje pamatyti kaip gaminamas Simpsonų naujo numerio komiksas. Tikslinama su OBUOLYS laikas, data, bei vieta. Visi kas nori rašykite mums į paštą. Čia aptarinėjama naujiena: Mūsų saitas eis į spaustuves -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| lukelis112 |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 31 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 427 Užsiregistravo: 17.03.2009 |
nera kaip i vilniu nusigabent nieks manes nenuves ten as jum rasiau laiska -------------------- Kas didžiausias "Simpsonų" fanas? Ir taip aišku... Aš... ;) |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 675 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
lukelis112, komiksa gali spausdinti ir 12 val. nakties... ir 3 val. nakties... arba 12 val.dienos - abejoju, kad tave tevai isleis i Vilniu, jei komiksas bus spausdinamas nakti... Nes dar tikslaus laiko nera... |
| tazmanas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
ka tik grizau Pranešimą redagavo tazmanas - 2009 Balandžio 28 22:19 -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| tazmanas |
Pranešimas #5
|
Vel grizau, si karta stebejau kaip vakar spausdinti lapai buvo lankstomi i jau komikso panasia gnygele, yra foto / video, greit eisiu ziureti turbut paskutine stadija: surisimas ir vyrselio uzdejimas. Taigi bus didelis straipsniukas :) -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Caramele... |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 85 Užsiregistravo: 2.12.2009 |
tazmanas, GAL GALESI FOTO AR VIDEO IKELTI?? |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 52 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 675 Užsiregistravo: 14.03.2009 |
Caramele..., Nuotraukos ir video jau seniausiai ideti. Reikia naudotis paieska: http://www.thesimpsons.lt/lt/spaustuve.html |
| Edviliuxas |
Pranešimas #8
|
| Reputacija: 7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 358 Užsiregistravo: 11.05.2010 |
Gerai sugalvojot, bet gaila negalėsiu atvykt, nes esu iš Klaipėdos. -------------------- super FORUMAS |
| KOSHECHKA |
Pranešimas #9
|
Edviliuxas, Siai temai jau virs metu |
| Edviliuxas |
Pranešimas #10
|
| Reputacija: 7 ![]() Grupė: BANNED Pranešimų: 358 Užsiregistravo: 11.05.2010 |
Oi, atsiprašau, visai nepažiūrėjau į datą -------------------- super FORUMAS |
| houmeris simpsonas |
Pranešimas #11
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Svečiai Pranešimų: 0 Užsiregistravo: 1.01.1970 |
o ne "obuolys" spauzdina komiksa? |
| skorpio |
Pranešimas #12
|
![]() Reputacija: 42 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 868 Užsiregistravo: 9.02.2010 |
houmeris simpsonas, nu taip obuolys -------------------- WTF |
| houmeris simpsonas |
Pranešimas #13
|
| Reputacija: 0 ![]() Grupė: Svečiai Pranešimų: 0 Užsiregistravo: 1.01.1970 |
skorpio, eiti Vilniuje pamatyti kaip gaminamas Simpsonų naujo numerio komiksas bet obuolys yra kaune Pranešimą redagavo houmeris simpsonas - 2011 Kovo 8 15:40 |
| igniukas01 |
Pranešimas #14
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
spaudykla kitoi vietoi gali buti arba cia klaida -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| tazmanas |
Pranešimas #15
|
spaudzia komiksa LOGOTIPAS, spaustuve vilniuje -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 19 15:50 |