![]() ![]() |
| Julius |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 22 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 221 Užsiregistravo: 18.03.2009 |
![]() Antra Dvidešimt Trečio sezono serija NABF17 Bart Stops to Smell the Roosevelts jau torrentų trackeryje! Imkite ją iš čia, arba čia: http://www.failai.lt/bwse7e7o98zl/[EN]www.TheSimpsons.LT-s23e02[HDTV].avi.htm Smaugaus žiūrėjimo! Čia aptarinėjama naujiena: Antra Dvidešimt Trečio sezono serija Pranešimą redagavo Julius - 2011 Spalio 3 19:45 |
| blooderis |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
DEVINTA, DVIDESIMT ANTRO, truputi susimaisiai Uz pastebejima +rep galetum xD Pranešimą redagavo blooderis - 2011 Spalio 3 19:12 -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
| modestonia |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
blooderis, gal torrentu trackeryje nebuvo 22 sezono 9 serijos? -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
modestonia, Buvo blooderis, Gal nepradedam vėl?!?!? Ir vėl - "aš radau, pamačiau, tai dėk +"... Aš nenoriu vėl karo, bet gal baigiam su ta reputacija? Dabar, tarkim, aš - kiek naujienų dedu, kiek informacijos - nieks nebededa +. Aš skundžiausi? Ne, aš pripratęs, kad forumas moka tik bausti už būtus ar, dažniausiai, nebūtus dalykus. Atsiprašau, jei kam tai atrodė kaip moralas, BET TAI JUK TIESA Jei į temą - seriją gera, patiko :) Džiaugiuosi dėl Barto :) Iš pradžių galvojau, kad jis tik apsimeta dėl mokymosi :D -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Julius |
Pranešimas #5
|
![]() Reputacija: 22 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 221 Užsiregistravo: 18.03.2009 |
ups, isivele klaida :D Jau istaisyta :) |
| igniukas01 |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: 13 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 681 Užsiregistravo: 2.04.2009 |
serija man patiko :) manau, kad ir paciam taip mokytis idomu butu :D -------------------- Kaledos jau uz 6dienu :))))) |
| blooderis |
Pranešimas #7
|
![]() Reputacija: 11 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 363 Užsiregistravo: 13.09.2010 |
Labai idomi serija! -------------------- SIMPSONAI !!! ------------------------- |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 19 15:45 |